Wednesday, December 28, 2016

Kisah Pre-Convo Photoshoot


Assalamualaikum.

Tiba-tiba terasa nak menulis hari ni. Dah banyak sangat event dan peristiwa penting yang tak tertulis untuk kenangan di blog. Jadi macam biasa setiap tahun, azam tahun baru nak tulis blog balik.haha. Slow-slow amik mood.

Jadi mari kita #throwback la sikit kisah pre-konvo photoshoot yang berlangsung pada 23/10/16 yang lepas. Alhamdulillah diri ini telah berjaya mendapatkan segulung master pada 24/10/16. gituhh. Tahniah kepada diri sendiri dan semua yang sentiasa ada disisi bersama-sama mengharungi liku-liku kehidupan ini (^_^)

Marilah melihat sejenak gambar-gambar kenangan....

Biasalah gambar lompat melompat ni memang favourite dari dulu,sebab tu yang paling excited







Sebelum bergerak naik ke atas bukit yang tinggi ituhhh



Pokok cantik yang sentiasa jadi tempat favourite setiap kali musim konvo



Fefeeling sangat memandang rumput itu






Akhir kata, selamat maju jaya buat semua. 

No comments: