Thursday, March 31, 2016

Emak's Birthday


Amboi sangat  birthday bulan 2. bulan 3 baru nak update. haha. So kita throwback lah sikit-sikit  buat kenangan. Birthday Mak ke 52. Alhamdulillah.. Berkesempatan celebrate beramai-ramai bersama sanak saudara jugak. 

Kek sedap dari bakingbrothers. Boleh search ig #bakingbrothers adik Hanis Zalikha ni. Memang carik baker area Shah Alam sebab celebrate kat umah Shah Alam.

 Moist Choc Strawberry Cake.


Order jugak creampuff yang sedap sangat ni dengan diorg jugak. 


Cheese tart gebu, sedap sangat 



 Mak Abah, Anak Menantu, Cucu. Anak lagi dua orang tak de. hehe


Semoga Mak sentiasa diberi kesihatan yang baik, kemudahan dalam semua urusan, gembira bahagia bersama kami, terus dimurahkan rezeki dan segalanya yang baik-baik untuk Mak. Akak sayang Mak sangat.


 Aish.. terasa nak makan kek pulak. Ilman dok nak makan kek Happy Birthday to you. Menyusul birthday Abah pulak 12 March, Then adik 1 April, mine 11 April and Annur 17 April. Semua suku tahun pertama ni. haha. Boleh request da kek apa nak ni. hihi




No comments: