Thursday, March 31, 2016

Abah's Surprise Birthday


Sambung cerita birthday lagi buat kenangan

Dah buat suprise untuk Mak, takkan takde untuk Abah kan. So to be fair and square, mari kita sambut birthday setiap bulan. hehe.  Sambut birthday Abah kat Kulai masa seminggu cuti sekolah tu, kami ke sana Khamis-Sabtu.. So, last ,minute plan nak celebrate kat satu restoran baru kat Kulai Jaya ni #majorstreetcafe kat Taman Indahpura, bagus sangat servis diorg ni, dahla last minute bagitau nak kek bagai, adik tu siap tolong belikan kek kat secret recipe n hias background. 

Kat kedai ni makanan western, sedap semuanya.Harga pun berbaloi.

Share satu pic makanan lambrack rasanya ni, sedapp


Gambar wajib seisi keluarga, masih tak cukup korum, adik lelaki takde


Abah ni suka amik gambar kelakar. Semoga diberi kesihatan yang baik dimurahkan rezeki dan semuaaaaa yang baik-baik




 Kek banana choc Secret Recipe, Lama dah tak makan kek SR, ni sedap n anak-anak suka sebab ada pisang.

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)