Monday, January 6, 2014

Kid'z Paradise @ The Mines


Wehuuuu.. Lamanya tak update. Entry Bandung yang dijanjikan pun tak keluar-keluar lagi. Ish2. Semoga tahun ni lebih rajin update blog ehh..

Last week bawak Ariff Ilman main main kat Kid'z Paradise The Mines.. Sebelum ni dah beli voucher yang rm150 untuk 8 vouchers tu. Kalau tak beli voucher tu kat Living Social pun boleh pi beli kat Kid'z Paradise tu sendiri. Sama harga pun. Beli  voucher (RM 19.00) memang lagi murah berbanding harga tiket kat sana.  (RM25/RM38)

Warna -warni di Kid'z Paradise

Luas dan bersih kat sini.Best ada tempat khas untuk parents@penjaga untuk duduk sambil tengok anak main . Ada juga suis untuk charge gadget-gadget  kalian. Wifi pun ada.

Tarikan Kid'z Paradise ni adalah Cassia Seed Pool area. Best tau main dalam ni. hehe. Sekali ibu dengan ayah pun main sekali tau. hehe. Masa Ilman main ni ada  3 orang je yang main so tak sesak. 







Selalu bawak Ilman di playland@area macam ni dah selalu jumpa balls and slide ni. So dia tak layan sangat slide ni,hehe. 





Ada baby room juga




Ilman paling suka naik car slide ni. hehe



Best tauu main kat sini. Bawak lah anak-anak main sekali sekali. hehe.


Admission (Per Day)
- Weekdays RM25
- Weekend, School Holidays & Public Holidays RM38
- RM150 Voucher - 8 Admissions On Any Day
- RM250 Voucher-15 Admissions On Any Day

Kid'z Paradise VIP Member 
- RM500/Per Child
- Unlimited access to Kid'z Paradise
- Free Birthday Party Voucher RM50x2
- Free 8 Admission Voucher
- Invitation to all events organized by Kid'z Paradise
- Valid for 1 year

Birthday Party Room
- RM50 /Hours
- RM150 Voucher - 4 x RM50 Voucher

Drop and Shop!
- Weekdays RM40/hour
- Weekend, School Holidays & Public Holidays RM60/hour
* 50% extra for children below 2 years old

5 comments:

S.n.Fariza said...

tq. good info :)

amal salleh said...

waa tQ2.. mcm menarik ;)

cikpuanputeri said...

@S.n Fariza welcome dear

@amal welcome. pergilahh..hehe

LisaLisut said...

tq for the info :)

nu na said...

penah tgk tmpt ni tp mse tu xde anak lg. skrg bru cm berminat. thanks sbb buat review free. best!