Friday, November 15, 2013

Ringkas .

Entry  kasi datang mood nak update pasal jalan jalan bandung ni ha. Alahaiii kang kalo lagi lambat. Lagi ku lupa haaa. Hehe

Kami pi bandung hujung bulan oktober yang lepas.  Ko nampak tak dah lama dah aku p bandung tu. Ahaha. Semua brownies dan pisang sale cheese tu pun da habis. Yang tinggal ada beberapa fridge magnet yang aku ku beri kepada mereka yang terpilih. Gituuuwww retis sgt. Ahaha.

Ni ariff ilman 's  2nd flight experience  gituww  . Dulu ilman da pi sabah masa umur  5 bulan gituu baikk budaknya tidur je. Haha. Bila dah setahunn?? Kahhh. Ko jgn tanya macam mana. Nanti ku cerita .

Ok dah. Nanti update lain. Baii

1 comment:

NoraKerel Aira said...

alolo comelnya !!! xpe lambat update pun boleh share juga experience ke sana :)