Friday, October 18, 2013

Happy Birthday Ariff Ilman!!

Salam Jumaat semuaaa....



Yey

Bersambung Majlis Hari Lahir Ariff Ilman, seperti biasa gambar banyak dari tulisan. Terimalah seadanya... kikiki.

Tarikh : 28 September 2013
Tempat : Rumah Sewa kami, Taman Sri Nanding
Masa: 3 pm-7pm

Sebelum majlis dah kelam kabut dengan nak ambil kek, husband amik sate kat kajang, roti john la , belon-belon lagi.. Tahun depan semua katering.hehehe. Laksa, bihun, bubur jagung, jeli kelapa semuaa mak yang buat. Segala yang lain order tu yang agak kelam kabut nak pi ambil makanan kek semua tu 

Menu : Laksa, Rot John. Roti jala, sate, bubur jagung, bihun goreng, pavlova, triffle, segala kuih muih, fruit tart. dan macam-macam. Pening dok pk menu seminggu. sudahnya order jee.

Majlis bermula dalam jam 3.30 petang dengan bacaan doa oleh Tok Wan Ilman yang mai dari Parit Buntar, lepas tu baru potong kek, Alhamdulillah, tetamu ramai. dalam budget 50 sahaja tapi jemput macam 150. aha. Yang penting cukup makan cuma adalah kekurangan sana sini, tahun depan perbaiki lagi ye dok. .hehe First time katanyaa..

Family oren dah nak potong kek ni, Nasib mood si Ariff Ilman baik sangat senyum sengih aje..hehe

Gambor ngan ibu je besor. haha



Mahap lah. Ibu Ayah memang cam selebet sikit kelam kabut katanya.....


Kawan-kawan Ilman nyanyi lagu Happy Birthday


Gambor besor kecik maapkanlah yeee..



Terima kasih tetamu yang hadir memeriahkan majlis, bagi hadiah dan macam macam lagi.

Tetamu-tetamu yang hadir. Ramai yang x sempat nak bergambar.. so kita letak mana yang ada ye




With blogger Tqahnasir. Rumah Tqah dekat jee dengan rumah Put. best2 nanti kami jalan jalan sana naa. Tq mai ye...


Bersama mamanish kesayangan Ilman yang datang awal pagi


Kawan sekolah Seseri .




ok. Entry memang ringkas sahaja. untuk bacaan Ariff Ilman jugak nanti bila dah besar. Ariff Ilmannnnn baca tau nakk. Ibu sayangggg Ariff Ilman sangat... Muaaahh..


Byeee...

5 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

happy besday dear!

cikpuanputeri said...

Ilman say tq auntie ekin!! hehe.. semoga dapat jumpa bila2 nanti.

Cik Puan Tqah said...

hehhe.. nnt jumpe lagi inshaAllah..dkt sgt je rumah

Aty_Fared said...

Hepi belated besday ilman... besh nyer buat majlis mcm ni.. :)

Cik Puan Rara said...

i paling teruja tgk kek tu.huaaaa nk sikitttt~