Friday, October 18, 2013

Hadiah hari jadi Ilman



Yey, Last entry pasal birthday Ariff Ilman,

Hadiah.

Tq semuaa yang bagi hadiah, bagi duit dan macam-macam . Alhamdulillah, murah rezeki Ariff Ilman. 




Ilman dan atok Pahang. (my abah).
Tengok tuu sengih diaa.. hehe. Memang mood dia baik sangat hari ni, tu yang dok senyum selalu. ni baru lepas bangun tidur. Tunggu Ilman bangun je terus bukak hadiah. hehe


Ayahde (my adik) bagi Ilman robot boleh cakap, menari juga boleh bersiar-siar sama kamu majikan kecil!. haha. Robot ni ngomong Indon ya. Enggak bisa cakap melayu.




Seronok ye nak dapat hadiah banyak






Bukak semua hadiah dan simpan dalam palyroom Ilman sudahnyaa penuhh bilik. hehe



Kad DIY from my cousin untuk ARIFF ILMAN, Sangat kreatif! Thanks Auntie Ella.



Terima Kasih semua yang hadir dan bagi hadiah juga... Semua kad, surat untuk Ilman disimpan untuk Ilman baca nanti.

Lastly, gambar nenek (dukung Ilman, my mom)... orang kuat majlis yang tolong dari mula sampai kemas se semua dapur, rumah , Thanks mak! Sayang mak. MIL,FIL pun datang dari Perak, tak sempat nak bergambar sebab Mak Abah balik awal ada meeting. 



Ok. Selamat berhujung minggu semua!! Take Care



6 comments:

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

assalamualaikum.wah..byk btul hadiah besday dia.dh mcm hadiah kawen.hihi.happpy besday to ilman.

Cik Puan Rara said...

manyak hadiahhhh~ sonoknyaaa~

S.n.Fariza said...

wahhh... byknya hadiah

DYatie said...

Mestilah dia happy.. sbb dpt Baaanyyyaaaakkk hadiah. Heee.

Cik Puan Tqah said...

bestnye ilman..bak sikittt

~ NANA ~ said...

byk sgt ni hadiah elman! yeayyy setahun ibu xyah belikn toys kn? hehe