Friday, August 16, 2013

Kisah raya ketiga pula

Sambung raya tak habis lagi

Raya ketiga pula di kampung husband di Sg. Baru Tanjung Piandang. Raya ke 3 hari berkumpul sanak saudara sepupu sepapat semua. Ada bacaan Yassin dan Tahlil kemudian ada sukaneka.. syiokkk. 


Ada game tiup belon sampai pecah, tiup gula dalam tepung, isi air dalam botol, rebut gula gula dan macam macam lagi lah. Sampai ke petang sukanekanya. hehe. Kami balik awal sebab Ariff Ilman mengantuk.


Port wajib amik gambor raya setiap tahun depan cermin, takpun depan bunga. kiki. Ilman masih moody kena kejut bangun tido. ahaha


Family berkumpul raya ke 3. ni pun 1 family takde. hehe. Saya menantu bongsu. ehe. Anak buah yang sulung pun sebaya dengan maksu dia .hehe. Anak buah nak kahwin dah hujung bulan nie.. 


Ala,,, gambar ni Abah tak pandang kamera pulak. Nengok tu muka dak Ilman mengantuk


Hye Ustaz kecik! ehehe
Comel rasa nak gigit2 dak Ilman nie. ahaha.

Ok. dah. Lepas ni kita tengokla bila pulak nak update. kiki..

Selamat berhujung minggu dan beraya.

4 comments:

yUmiE AzuRa said...

ok ilman mmg comey sgt pkai jubah cmni.huhu

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

selamat hari raya! dah besar dh ilman =)

iPai said...

comel ilman .. jangan laa gigit dia put ..

biar saya yg gigit dia .. gagagaga

mama ila said...

comelnya baby Ilman.. =)

salam kenal yer..ila follow sini