Friday, April 5, 2013

Update 6 bulan


Anak Ibu Ariff Ilman dah 6 bulan. Yeyy. Alhamdulillah.
Malas benor nak update ni ha..

Ilman dah start makan dalam 5m+  aritu, start with epal, pisang, carrot. dia tak suka puree semata. Then bagi bubur start 6mo ni. Rupanya penggemar nasi ni anak Ibu. Sekarang dah start campur bubur+carrot, brokoli, yang lain lain belum. Ilman makan 3-4 kali sehari Minum susu macam biasa, cuma dari 7 botol ke 4-5 botol yang hantar ke bs. Alhamdulillah masih ada rezeki susu ibu untuk Ilman. 

Ilman dah start nak duduk, cuma belum betul2 tegak, kena menyenget sikit.haha. Merangkak dua tiga langkah. meniarap memang pro tayah cakaplah pun. laju je ha mengemas rumah tu.

Lagi lagi bunyi aaaayahhhh dah kedengaran..hehe.. iiibuu belum... bebel2 je tak paham.   Sebab ibu malas nak update, tengok gambar aje lah.hikhik






Hye,  Saya dah 6 bulan.

Ni persediaan nak masuk lumba lari ke apa nak, gitu gaya tengok upin ipin petang-petang ye..hehe



Menyengih memang hobi



Ini pulak khusyuk nengok Finding Nemo.



Ok, semoga membesar dengan sihat ye anak ibu. 

Bye.

4 comments:

nur said...

ishhh..cheeky ilman ni..sengih je ha..geram

cha said...

haha besar nanti jd atlet lumba lari :p

ctmah said...

hamboi..memang bersedia nak lari cam upin ipin eh.hihi!
happy 6m ilman

LisaLisut said...

Nk gelak i tgk gaya dia nk blumba lari tu hahah