Monday, December 17, 2012

Kenduri lagi





Weekend baru ni kenduri sepupu di Putrajaya. Majlis nikah di Majls besi tu, apa tah ke nama masjid tu lupa dah.. Ramai pasangan tunggu turn nak nikah.hee. Segan rasanya kalau jadi pengantin, orang luar pun boleh tengok sama nikah, mesti nervous pengantin lelaki kan..


Seperti biasa, kalau mak ada, mak yang akan dukung Ilman, hee..jadi Ibu Ilman bercinta jap dengan ayah.hehe

Tengok Ilman tuu, tidur dari awal dalam kereta lagi..hehe


Majlis bersanding di Dewan SAS, Putrajaya. pengantin lama yang nak jugaaakkk naik pelamin.hee. Ilman tidur lagi..hehe

Inilah pengantinnya, my sepupu, Megat Ahmad Faizal dan Kak Hairul Izzati, Selamat Pengantin Baru. Moga bahagia bahagia selalu, cepat-cepat bagi Ilman sepupu...hihi..

Lastly, gambar tuan blog yang first time pakai peplum dress . Beli sehari before majlis di The Mall, peplum dress+skirt RM85 sahaja. murah2 ajaa....

Esok outstation lagi dan Ilman ikut sekali. Ilman dah boleh mengiring dan tiba2 termeniarap sendiri. Tapi belum pandai nak alih tangan dia lagi.hehe.. Excited tengok dia geram geram tak lepas nak alih tangan dan bila muka tersembam dulu .. kesian...hee. Slow-slow ye nak... 


10 comments:

Zuraidah Butang said...

wah beshnye outstation....kite2 ni instation je laa..:P

nida-razak said...

pengantin lama naik pelamin lagi...hee..kejap je masa kan put..now put dah ada ilman.. =) kejapnyaa....hehe

Mimie said...

sakan la gi kenduri...cantik baju? beli mana?hehehe

Asz Miza said...

dah pandai da ilman ye..ammar nk masuk 3 bulan esok pn still blm pandai nk mengiring bagai..hehe..

cantikkkk baju..nk g usha gak la kat sana. :D

~ NANA ~ said...

alooo comei sgt mommy ni...jeles tau tgk mommy yg selim melim ni...hihi

cikcoklat a.k.a Haiza said...

eh nama bb sm la..tapi anak akk nama Ilhami Ilman

Shakina Farhan said...

phewitt..cantik la baju peplum put tu..dgn kina mst nampak bumper besar..oh no..

cikpuanputeri said...

@zuraidah~ hehe, outstation selalu pun penat jgk lah kan..hehe

@nida~ kann cepatnya masa berlalu.

@mimie~ beli kat the mall KL dear.

@miza~ tulah, kena tgok tgok selalu..kdg2 tak sedar. hee. beli kat area bawah tu.. banyak baju

@nana- hehe. ada jgk bahagian yang x selim nie. ahah..

@haiza~ hee. comel nama..ILhami. nama anak i Ariff Ilman.

cikpuanputeri said...

@kina~ hehe.. ce tray.. baju ni longgar je dear. x nampak bumper pun..hehe

cha said...

cantikla baju u dear. slim plak tu :D