Tuesday, November 13, 2012

44 hari

 Salam

Tamat sudah tempoh berpantang 44 hari. Yey.. hee. Happy sebab boleh keluar jalan jalan , drive, tak perlu pakai stokin...heee. Cuma mak pesan bertungku dan berbengkung tu boleh lah teruskan..hee. InsyaAllah... 

Tempoh berpantang agak membosankan bila kita buat perkara yang sama je hari hari. Yang best bila dilayan bak puteri . Makanan berpantang sedappp..hee.Thanks Mak. Makan banyak hari hari.  Tak rasa nak review sgt pasal berpantang. Alhamdulillah, tukang urut dah check, peranakan dah naik n tinggi (lambatlah kot nak mengandung semula) hehe.. urat dah kecut semua  InsyaAllah semua baik baik saja. Sekarang yang perlu kena jaga makan minum sebab Ariff Ilman bf kan..

Berat terkini 46.7kg. Ok dah tu tak rasa nak turun lagi dah.. cuma nak buang lemak sana sini. Semoga Felinna dapat menbantu niat murni ini..hihi..

Apa lagi ye..

Ariff Ilman dah balik rumah KL, baru 2 malam.  Malam first tu agak cranky sikit. Penat agaknya. Malam td da dapat tidur dalam baby cot dia dan ibuayah pun dapat tidur lena.hee . 

Nanti akan di share pula Ariff Ilman first outing! yey!

Memori semasa mengira contraction 44 hari yang lepas.. (^_^)


Bye2 Stokin comel!


3 comments:

Syima Syaz said...

uwaaa berat 46kg? i 48kg tp i nak naikkan lagi 4kg...eh skrg tak tau la brp...hehe

eh selamat enjoy

Asz Miza said...

oh tidak sume berat mengancam..i nk turunkan ke 50kg pn payah ni ape kes. Buncit czer memang jelas kelihatan..jeles la dengan uolss yg dapat berbengkung bertungku bagai..hihi..masing2 harapkan fellina dapat tolong ni..:D

cikpuanputeri said...

syima~hee. mcm ringan tp lemak sana sini ha..hikhik

miza~ hee. buncit tu pun ada lagi dear.. nak sapu fellina pon malas ha...hehe