Wednesday, June 13, 2012

Stock Clearance Pureen is BACK!



yey! Pureen Sale kembali lagi (^_^).... Buat sesiapa yang rasa nak memborong baju, beli dengan harga murah dan berbaloi- baloi boleh ke sini. Sebulan daripada sekarang. So boleh list awal-awal barang apa nak beli dengan harga sekali ye, nak buat perbandingan harga katanya kan.

Dan yang pastinya, kena bersedia mental dan fizikal kalau nak pergi terjah hari pertama dan awal-awal. Memang sangat ramai berebut-rebut bukan hanya dengan kaum wanita, turut sama dengan kaum lelaki. Pergi petang-petang pun boleh jugak, kurang kesesakan dan barang pun banyak juga lagi.

Seminggu sebelum puasa Ramadhan, so masih bertenaga nak membeli belah kan.hehe. Dulu Put ke Pureen Warehouse seorang diri dan masih mampu di kala kandungan 4  bulan. Nanti dah masuk 7 bulan, tak boleh nak seorang diri kena berteman kalau nak pergi.hee...


*Berita gembira nanti Put share ye*hee

5 comments:

ctmah said...

beshnya!tgh berkira2 nak pegi ke x ni sbb time tu dah 34 weeks.hahaha

Lala Latif said...

sy sjk mengandung, mengada2...xleh lansung pegi mana2 sorg diri...skrg, bila dah bersalin...kena g antar baby n keje sorg2 diri, sgt menyiksakan...tulah...manja sgt...hahaha...

Hunny Kitty said...

yg ni tak pegi dah la kot..menunggu detik je nih

Syima Syaz said...

i bagi chance kat org lain la....chayok chayok!!

skrg pn dah tak larat...hahaa

Hazz Nieza said...

yang lepas tak berkesempatan nak pergi. yg ini pun tak rasanya sebb dah dekat EDD. tp ramai yg kata murah2. pasti best memborong. huhu~