Thursday, April 12, 2012

Cuti.Birthday.Gempa.Checklist

Malasnya nak update update...  Jadi semua dalam satu tajuk.hee

11/4/2012..Semalam ulangtahun keputerian yang ke 24. ehem2.. muda lagi kununnya.... Selalunya masa birthday akan ambil cuti sebab nak buat makan-makan nak rehat-rehat. Semalam dapat cuti free sempena pertabalan Agong.. Memg best!... Alhamdulillah, 11/4/2012- as a wife  11/4/2013 - as a mum.. InsyaAllah..

Tahun nie sambutan dibuat dengan mengadakan doa selamat kecil-kecilan juga sempena baby in my tummy dah masuk 4 months... Alhamdulillah.... Moga semuanya baik-baik dan sihat2 belaka....

No cake for my birthday. sebab request tak nak kek.hihi....Request nak soto yang ada begedil, ayam banyak2 n sambal kicap pedas... Owhhh..seharian makan soto aje.......Thanks mak n abah!

n, boleh tak takda lansung ambil gambar selain gambar soto. hahaha... gambar hadiah pun takda.hihi... Got lovely present from husband. *wink2*. love u hubby!

Selain my birthday, hari pertabalan Agong, 11/4/2012 juga hari berlakunya gempa bumi 8.9 skala ritcher di Acheh, Family di kampung Parit Buntar turut merasai gegarannya. Alhamdullillah, amaran tsunami ditarik balik. Ujian kecil buat kita supaya senantiasa menginsafi diri dan pembuka jalan supaya kita lebih mendekati Nya... 
Lepas ni dah nak start shopping for my little prince/princess (^_^).

DIY Checklist Book.



Got this from lovely BFF, Alongku syg... Thanks long!


and also, my husband bought me this nursing pillow..weeeee. thanks syg!

Maaf ye my baby syg, ibu belum start beli apa-apa lagi untuk anak ibu. Nanti ibu shopping banyak-banyak untuk baby ye. Love u  (^_^)

11 comments:

intan said...

happy birthday putput! kite kita baby sleeper yg sama weeeeee~

cikpuanputeri said...

thanks dear!!!. weeee.. tak sabar nak letak baby ..hikhik

LisaLisut said...

ha? i tot u sebaya i? oh noooo i tuaaa.br 24 rupanya u put.haish.its ok.buy slowly.hehe

miszatie said...

eh same umur la kiteww..tp besday atie blum smpi lg..1 june nnt..:P
anyway happy besday yee!!

.:shura shushi:. said...

Adik lagi ini..! :)

Nadya Zahid said...

xpe put..nanti bile dah start membeli..pantang nampak asik nak membeliiiiiiiiii je..heheheh

ctmah said...

happy birthday put!pnjg umur n murah rezeki selalu

PUAN THALHA : said...

happy beshday dear.! alhamdulillah. murah rezeki mummy dan baby tu. hihi

Shakina Farhan said...

comelnye buku checklist put! hehe..

cikpuanputeri said...

kina~ tengah rajin buat tu..heee

puan thalha thanks dear!!

ctmah~ amin.. tq dear!

nadya~ tulah. harap dtg mood dah lepas nie.hee

cikpuanputeri said...

lisa~ heee... i muda konon2nya.hikhik

zatie ~thanks syg!!

shura woooww adik !heee