Thursday, March 15, 2012

Sugar Town Officially Open!


Salam semua. (^_^).

Gembira dapat respon bila ada yang email n pm tanya pasal candy buffet .hee. Jadi tanpa memalaskan diri update blog. Meh Put share dengan kalian-kalian yang mencari-cari service candy buffet. 

Bisnes kecil-kecilan candy buffet ini adalah kepunyaan kawan Put, Siti Nor Rahmah yang juga bergandingan dengan tunang beliau. Sweet aja kan buat bisnes candy buffet bersama-sama  yang diberi nama Sugar Town (^_^)



Percubaan pertama semasa majlis pertunangan beliau sendiri dimana pada ketika ini beliau mencari vendor yang boleh buat candy buffet di Jb, namun semuanya memerlukan budget yang tinggi.

Percubaan pertama yang sangat cantik dan comel. nyummies!


Bila dah buat sendiri, ramai rakan taulan yang bertanya, so beliau membuat keputusan untuk buat bisnes sendiri. 

 1. Dewan Permata, Bangi



2.  Bangi Golf Resort


3. Klana Resort, Seremban.

Apam polkadot pun ada! boleh request tau kalau ada yang nak donut ke, kuih muih apa2 ke.. boleh request nak tambah, nak tolak.heee


 Comelkan deco-deco nie.hee...


yey! nie yang paling best! choc fountain! owhhh sangat suka dengan choc nie.


Dan pastinya candy buffet station  menjadi tumpuan yang kecil, besar, tua muda!!.hee..
Candy Buffet sangat sesuai untuk majlis perkahwinan, pertunangan, akikah, majlis hari jadi dan kenduri.

dan...

Promosi sempena opening: RM80 for chocolate fountain rental + 2kg chocolate. Normal price rm150
Additional promotion: sesiapa yang quote nama blog put, beliau bagi 20% discount on any package.
semua package, cara nak order  ada di blog Sugar Town, kalian terjah di sana ya.


contact Sugar Town :

facebook :  Sugar Town
blog :  http://ilovesugartown.blogspot.com/
email : orkid88@gmail.com
hp : 0162022309

*Put tak dapat untung apa2 ye, hanya tolong kawan n kalian yang mencari candy buffet (^_^)

8 comments:

Hanis said...

wah.... dapnye tgk choc tu.. hehehe.. yummiehhh!!

choclairissa @ intan marliana said...

sedapnye name Sugar Town.. :)

cikpuanputeri said...

hanis~ kan.. makan ngan biskut pun sedappp!hehe..

intan~ hee...sedap sesedap candy...thanks dear!

rohaniah noor said...

sedapnya...

Shakina Farhan said...

marshmellow yg comel! affordable la 80 je utk rental & coklat..

S.n.Fariza said...

yummy

lovelyadibah said...

wah!mmg cantik dan menyelerakan.

miszatie said...

k i love candy buffet!!!.sgt comel n nice!!!
folo n link u k

http://miszatie.blogspot.com