Friday, January 27, 2012

On his birthday

Salam

Lambat update perihal hari ulang tahun suami yang ke- 25 pada 24 Januari yang lepas. Sambutan pertama bersama family in law di kampung. Husband dan abah berkongsi tarikh lahir yang sama juga anak buah yang lahir pada 25 Jan. Jadi sambutan ulang tahun kelahiran setiap tahun pasti diraikan beramai2 di kampung. Kebetulan pula tahun ini 24 Jan jatuh pada hari CNY, jadi senang nak disambut dan semua pulang... Jadi beramai-ramai di rumah menyediakan juadah untuk jamuan dan beli kek Secret Recipe dan Baskin Robbin *nyumnyumnyum*. Gembira si suami berada disamping  keluarga dan isteri tercinta *ehem ehem*

Pulang ke Kuala Lumpur dan bawa husband ke KOKOPELLI TRAVELLERS BISTRO di Petaling Jaya.  Tahu pasal Kokopelli ini bila tengok Nona . hee. pengaruh tv. hehe... Terus melayan gambar makanan sebab saya malas sungguh nak menaip....



SALSA BRUSCHETTA RM.9.90

BAKED CAJUN PRAWN  RM 15.90

KOKOPELLI SIGNATURE FRIED KOEY TEOW RM10.90

ROLLED BEEF LASAGNA RM 25.90

BANOFFEE PIE RM 8.90

CREME BULEE RM 8.90

HUSBAND                    TRAFFIC ( RM 9.90)

 Semua makanan sedap-sedap dengan perut yang memang kelaparan.hee.. paling suka adalah  Creme Bulee! sangat sedap.nyumnyum




Sedikit sebanyak pemandangan dalam Kokopelli (^_^)


map ke Kokopelli *google*

*ini memang malas nak update,huuuu*

8 comments:

Cik Nasha said...

teringin pulak nak rasa banoffee pie.. sedap x?

cikpuanputeri said...
This comment has been removed by the author.
~ NANA ~ said...

mak oiii....terliur la!

cha said...

aaaa sedapnya. mcm harus pg je ni sbb harga pun affordable. lasagna tu sedap tak u?

Cik Jan said...

putri...semua nampak sedap...ayooo...
tergoda i..

mode: pasrah. on diet!

Khalisa Ridzuan said...

byknye orderrrrrrrrr.haha. trus rs nk arahkan adik i buat bruschetta mlm ni.lol.
i tau psl kokopelli masa tgk JJCM few years ago.tp masa i dtg tutup la pulak.lps tu trus tak igt nk pegi balik ke apa. bole tahan gak price dia.if ade masa bole try ni.hehe

cikpuanputeri said...

CIK NASHA~ sedap sgt..hehe.. nyum nyum..

NANA~ hee.. nana boleh masak sendiri je semua nie! hehe

CHA~ husband kata sedap.. hee.. sebab terasa cheese cair tu, tgh panas2.. nyumnyum

cikpuanputeri said...

CIK JAN ~ hee.. diet boleh mkn dessert tu...hee. sedapp..

LISA~ banyak eh.. lapar agaknya.. wah, u da tau lama kokopelli, i tgok nona je hari tu.. kdai dia mcm lot2 rumah tu ..cantik