Monday, December 5, 2011

Review : Kisah Makeup Majlis

 makeup nikah dan sanding
makeup by : Jom rias beauty touch (Farina Jamal)

Email: farinajamal@gmail.com
Twitter: twitter.com/farinajamal
Official blog: http://jomrias.blogspot.com/
No hp : 0192629622

Nikah

Sanding


sampai petang pun make up still ok lagi... tapi mukaku da penat dah.hee



Bertandang

Email  :
eyrarizal@gmail.com
Phone










gambar edited bertandang tak dapat lagi. so, guna gambar mana ada ye..hee

          Suka kesemua makeup yang buat saya cantik.eh..hehe... sekarang, nak makeup sendiri pun malas, heee... tapi berusaha nak cantik depan suami.ececece....hee... next review baju lah pulak...hee

12 comments:

anaztasias nora aira said...

saya pun suka ehhehehe !

K.I.N.A said...

suka2..paling suke mekap bertandang..nampak garang tp cantik..grrr..

miss puteri said...

nora~ ehem2.. review lah reviewlah!!hehe

Kina~ hehe.. kan, put pun suke, garang yang cantik. hikhik. boleh? hee

Madly Mad said...

yang bertandang cantik. eheee...

erin moshimoshi said...

tanteknye put kite ni ehhee

miss puteri said...

madly mad~ hee. thanks dear! sebab merah menyerlah lagi kan..

erin~ hee. erin lagi cantik!hee. tu makeup je tu..hee

LisaLisut said...

betull i suka makeup tandang u.sgt cantikkk :)

miss puteri said...

lisa~ thanks dear! i pun suka. nak cantik mcm tu hari2 boleh? haha

Schaz said...

put sangat cantek!!!!!!!!! i love ur make up..i pun make up kat anjung amie..tp kat prt buntar branch..=)

~ NANA ~ said...

mekap bertandang tu sgt cantik put! nmpk galak mata...hehe

Cik Nasha said...

hai..
cantiknya awak.. :)

miss puteri said...

Schaz~ put pun bersiap kat sana. tapi makeup dgn org lain. thanks dear!!

Nana~ thanks dear!!

Cik Nasha~ hee. malu..thanks dear!