Wednesday, December 7, 2011

Kisah mereka dan veil kesayangan

Salam.

Dah hari Rabu. yey (^_^)..

Alhamdulillah, veil DIY by Intan Norazam memang sangat hangat di pasaran, hikhik... sepanjang minggu disewa oleh bakal-bakal pengantin  dan untuk bulan 12 dah fully book.. bulan 1 pun dan ada yang book.. hee.. bukan niat saya untuk mengaut keuntungan . Hanya berkongsi dengan semua bride to be di luar sana. Satu-satunya yang saya sewa, veil kesayangan . Maaf ada yang email, lambat saya balas. Ada yang mintak send pic, saya tak hantar lagi, ke ada yang email saya tak reply? hee..

Dan ini sebahagian gambar pengantin dengan veil kesayangan (^_^)

Ini  Malyn Mizzunderstood  (^_^). Kenal kan ? hee. Sweet je kan.. Btw thanks dear (^_^). Congrats for your lovely wedding..

*credit to gambar fb malyn*

 Ini, Puan Ain dari Johor. Puan Ain takde blog rasanya...hee..  Pakai dengan shawl ke tudung bawal Put tak tanya Ain pulak. Dia sangat sweet tau. tengok menangis pun cantik je. suka gambar nie sgt.


Thanks Puan Ain yang cantik (^_^)  dan tahniah!

*gambar credit to fb ain*

 Intan, diorang cakap your veil sangat cantik! I tumpang glemer u ye! (^_^)

Bagi sesiapa yang nak tanya2, nak sewa untuk tahun depan bolehlah  email Put   :


*gambar iklan* heee
 * veil paras pinggang, off white*

11 comments:

intan said...

i nak like entry ni sampai bila-bila~

K.I.N.A said...

cantik! comei pisau potong pulut put..hehe..

mari2 sewa veil putih puteri..anda takkan menyesal..:)

~ NANA ~ said...

blh berbisnes ni put..hehe

miss puteri said...

intan~ u memg kena like. kenangan sepanjang hayat nie.hehe

Kina i cite pasal veil u nampak pisau ye.. heee..

kenangan beli material veil bersama2 kan..hehe dibulan puasa dan kita masih bride to be..hee

Nana~ owhhh.. bisnes masih belum lagi..hee.. ini saja2 namanya..hee

erienz said...

alamk mcm kenalje gambar tu...ain my sister...mmg cantik veil yang dpakai...

miss puteri said...

hehe.. hye kakak ain! ain pun cantik sgt!.hee. thanks dear..

sarahhernyzar said...

put dah boleh tukar la kot nick name dr Miss Puteri kepada Mrs. Sani. haha. oke sgt cantek veil. suke suke suke.

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

memang cantik veil. adore soo much! tp dah kawen T__T

aNNor said...

wahhh..tak sabar nak pakai..wuuu

Cik Nasha said...

sangat cantik.. :)

A 'n' M said...

wow...ade gmbr i lah!i likeeeee!!!!heeeeeee....tq put.veil u sgt cantik!even vendor bridal i pun puji tau!siap tanya lagi dpt kt mana veil tu...hehe...nnt da dpt gmbr dr OP i email gmbr pakai veil 2 yg clear sikit yea.. :D