Tuesday, November 1, 2011

Review : Signage +Bunting + Canvas

 Salam dan Selamat Hari Selasa semua (^_^)

lamanya tak update. dok bukak tgok entry kek jeh lah ye.. hehe.  tuan puteri busy banyak sekarang, ke sana  kemari outstation sana sini, hehe.. baru balik dari Family Day kat Cherating aje semalam. Best sebab spend time dengan suami kesayangan hamba. hee..tak sabar nak tunggu hujang bulan nie.. phewit pheewitt..hehe....


Put mereview memg agak tunggang langgang ikut mood mana sampai dulu. bila dah dapat gambar dari anep n abg jerry pasti akanku rajin mengupdate. InsyaAlllah.. (^_^)



 1. Signage from KBB Shoppe

Put order 6 Pcs dengan Zimie. senang berurusan dah lah Put order 2 week before macam tu. Zimie bagi 3 design Put pilih yang atas n mintak besarkan arrow je n tadaaaa.....
Puas hati n suke! hee.Tq KKB Shoppe! RECOMMENDED!!
 Put cuma wrap dengan plastik aje pon lepas tu ..


Pengantin pasang sendiri signage uolsss!! gigih tak gigih tak?  (^_^)


Owh, tipu.. itu sebenarnya kesayangan BFF saya merangkap pembantu yaang setia (^_^). Thanks uols.

kabur pulak, nampak tu kat berhenti tu..heee

2. CANVAS.

Canvas ini dari The Perfect Canvas yang mana saya menang masa TPC buat contest hari tu (^_^)..  So, dah menang saya terima dgn hati terbuka, tidak mesti mcm malas je nak order.hee.. Order pun a month before. dapat 2 week before mcm tu.. n canvas didesign oleh Ipai. Insan yang sama di atas, hee,, bf bff saya.. heee. TQ TQ TQ lagi..

Hasilnye.. tadaaa.....


Itu love2 bunga tisu yang mak buat. Mak memg rajin, mak letak kat pintu bilik pengantin, tapi saya ambil letak kat situ (^_^)

Easel, saya beli di TPC*RECOMMENDED tapi biar tempah awal supaya dapat awal2*! Itu gambar whitestudio serindit photo* RECOMMENDED* beli voucher milkadeal kot. lupe dah..

3. BUNTING

dapat free 4+1 dari myonecard tempat tempah kad kahwin. Design oleh cik Juju kawan Puan Intan kita (^_^). Cantik designnye n saya suke. Thanks Juju. Ada 2 design + 2 warna.

Ini warna utk belah si suami. maroon kuning camtu..

Design yang sama, warna yang berbeza utk majlis saya, pink purple gituu...

Tq model kesayangan yg PINK!

Design ke 2..tak jumpa yang penuh lagi


takde semua gambar bunting, nanti letak lain..

So,
Kesimpulannya, saya suke semua signage, bunting dan canvas saya!!

Anda suke? eceh

ok tq kerana membaca..

13 comments:

Fariza said...

cntik. lain dr yg lain.

n0rraslida alias said...

put! comey!! sumer cun melecun ko...put.....=)

shafika fieka said...

sume cantik2..

ni@ @in said...

cantik..suke suke suke(^_^)

K.I.N.A said...

saya suka!!

LisaLisut said...

sy suka!!

fitria said...

comel.. saya suka...

tqahmisdar said...

sy suka! >_<

miss puteri said...

fariza~ termasuk dgn orgnye tak? hehe..tq dear!

lida~thanks dear! cept2 update!hee

fieka~ thanks fieka (^_^)

miss puteri said...

ain,kina,lisa, fitria, tqah (^_^).
tq korang sebab suka!! weehuuu... suka suka!!

iPai said...

wee ..

Renee Meow said...

ya saya sukaaaa.. :D

miss puteri said...

Ipai-weeee.tq bebanyak ipai!!