Wednesday, November 9, 2011

Kisah hari raya haji saya!



Pertama kali beraya di rumah Mertua. best best best sedap makan aje...hehe. masak jugak lah..hikhik.Gerak balik Parit Buntar malam sabtu tu n sampai jam 6.30 pagi disana. 5 November Birthday Mak tersayang yang ke 71.

Kek secret recipe pecan butter scotch. sedap!!

 Berbaju biru di hari pertama. (^_^) di rumah mertua  Tanjung Piandang.


 si isteri
 si suami tersayang

Hijau dihari kedua di rumah nenek di Batu Gajah
 Raya banyak berjalan ke rumah saudara mara, teman mak buat hantaran agar2 kering.. oh ye ye.. mak saya penggubah hantaran agar-agar kering. nak
order??? heee. murah2 aje tau!!!

ni gubahan agar2 kering tau

-iklan-

husband yang cute! hee..

kesimpulannya raya di rumah mertua memg best! hee even raya haji pon, pi raya ke rumah ke rumah macam biasa n masih jumpa menu laksa, rendang, ketupat, nasi impit kuah kacang, nasi tomato n yang paling byk jumpa pastinya Sup Tulang. nyum2. tapi berat tak naik2 jugak. masih 44kg lagi. hmmm. mcm mana nak naikkan berat badan ye ye??

9 comments:

maria fitria said...

wah beznye la dpt pkai baju sedondon time raye...

~ NANA ~ said...

sweetnye korang :)

Liyana said...

baju sedondon, kte raya haji xde pakai baju raye pun :)

Ezza Z said...

Bestnye put..makan byk pun berat tak naik.jeles ni. hehe.

intan said...

meh amek berat i sikit nak?

LisaLisut said...

perghhhh raya haji baju sedondon berhelai2 mcm raya puasa Put ni hahaha. niceeeeeee.org perak mmg asik makan je kan?lol. tak aci sungguh berat 44. i dh naik dkt 50kg dh ni.gagagaga

miss puteri said...

maria~ kebetulan ada baju same kaler.hehe. tu yang pakai tu...

NANA~ Mekasih mummy. mummy lagi sweet dgn bakal baby tu tau.!hee. thanks sweetie!

Liyana~ kat perak meriah rayanye mcm raya puasa jgk..hehe..

Ezza~ tp put nak naikkan berat badan sikit...heee


intan~ u berat tapi badan kecik je. dah molek dah tu!hee

lisa~ bestkan jadi org Perak! hee. raya puasa lagi berhelai2 lah nie!hihi... memg makan je kejenye.berat tak naik jgk. agaknye nak kena duduk dekat ngn hubby baru nak naik berat nie!hee

dhiyalova said...

akak akak, saya tau cne nak bg tambah berat..hehehehehe babypleasee..mesti comel mcm mummy n daddy nya..hehehe ^^

Q said...

mkn whipped potato banyak2!:)