Wednesday, October 5, 2011

Review : Veil nikah by Intan Norazam

salam semua!!

hye2 kalian, apa khabar? malas betul Put nak review kan.isk2...tapi sebaba ada yang email n pm utk tengok veil DIY by Intan Norazam, jadi merajinkan diri utk buat entry  Put xde gambar yang full  lagi untuk veil n nikah attire . takde gambar dalam simpanan.hehe...semua ada kat OP, kawan2 lagi.. so, ini aja gambar yang termampu

here we go.

veil designed n DIY by Puan Intan Norazam
colour  Off-white
labuh sampai bawah pinggul gitu. *takda gambar belakang lagi*hee

baju punya patch lace bunga2 cinta n kat lengan tu pun Intan yang buat, suka sgt! sayang u!!muuah



*gambar dari blog Intan*
 





sebab dah ada yang bertanya saya nak sewa tak veil kesayangan ini,
InsyaAllah, saya bakal sewakan veil ini  tetapi terhad kepada beberapa orang sahaja sebab sayang!hehe,,
kepada yang dah bertanya, berminat : boleh email Put ye di puteri_frd06@yahoo.com  dan jgn risau, memg murah2 aje sewanya..heee

cepatlah Jumaat~heee

update!! - veil tidak lagi disewa untuk tahun 2013 dan seterusnya... Sorry ye kepada yang masih email dan nak sewa. Dah hantar setahun lebih veil ni, dah tak nampak baru biarpun masih ok dan cantik.hee. sayang nak sewakan lagi. nak simpan untuk anak anak..haha..... thanks kepada mereka yang dah sewa dan happy dengan veil cantik nie. thanks Intan yang buat veil cantik...

9 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

demn gojess la put veil tu..u nmpk berseri sgt.sgt kreatif intan. =)

Cik Zimie said...

cantiknyeeeeeeee veil tu put.adoi ni terasa nak sewa jek.hahaha so far utk nikah belum ade veil.:p :p

miss puteri said...

maera~ thanks dear! credit to Intan yang sgt kreatip!hee

zimie~ boleh aje dear! pm put ye... utk bulan 12 da ada 2 org. zimie bulan berapa ye? hee

e k i n ♥ y u s r i said...

cantik

aNNor said...

cantiknya put! bulan 12 ni available lagi x veil tu? hehe

K.I.N.A said...

saya nak pinjam bleh?haha

miss puteri said...

ekin~ thanks dear! cantik secantik org yang buat.hee

annor ~ hee.. berapa hb dear?

KINA~ Mana boleh pinjam! bayar lah! haha

aNNor said...

23/12/2011??

miss puteri said...

annor~ email kat puteri_frd06@yahoo.com ye dear..