Wednesday, October 19, 2011

Review : Kisah kek kahwin saya

Terasa mau update. tapi semua gambar OP tak dapat lagi.. huuuuuu.... jadi update lambat2 mcm siput + memg agak busy dengan kerjaan juga melayan emosi. hee

Kita ke kisah kek yang biasa2 aja.Sangatlah update tak ikut kronologi.haha. Maaf. malas nak ikut jalan cerita sebenar. Jadi tiba2 ke kisah kek.  Kek utk majlis sanding di sponsor oleh my BFF aka pengapit (^_^).tq sayangku cik shikkie!  Kek cantik n sedap. nyum2 blueberry cheese cake.nom nom nom...


KEK PURPLE CINTA BLUEBERRY *haha, nama gediks sekali*

ok, ini untuk ingatan semua bride to be, JANGAN angkat pinggan macam saya utk suap kek. hehe. Lagi cantik kalau guna tangan kot suap.. Guna sudu pun boleh cuma
 JANGAN JANGAN DAN JANGAN ANGKAT PINGGAN (T_T)   mcm gambar kat bawah.hee *abaikan muka asben yang mcm tu, hihi*

lebih manis, ececece.. suap macam nie.... beralaskan tangan gitu, cantikkan bila dalam gambar..hehe*puji puji* sangatlah bersungguh asbenku makan kek.hee



 tak jumpa gambar kek penuh, kek majlis bertandang nie sedap juga, cuma tak berapa suka krim2 tu... Nie kek dari butik Anjung Amie, cantik sebab siap ada tapak berpusing2 mcam tu lagi.

KEK BUNGA HARUM SETAMAN *eceh, tak pasal2*


cerita pasal kek, the one and only cake yang sy saya suke...MOIST CHOC CAKE!!
terus rasa nak makan moist choc cake.. nyum nyummm yummmyyyy....
harap bertemu di hujung minggu *hint2 untuk husben* (^_^)

15 comments:

erin moshimoshi said...

wow !! dapnyeee

n0rraslida alias said...

hhihi...mnje...suapan...:))

UyaRayza said...

suke blueberry cake hehehehe..put dh buat uya ngidam nie hahahha

K.I.N.A said...

hehe..tersenyum siput ku melihat gambar perbandingan kedua2 cara menyuap..hehe..comel la korang!

LisaLisut said...

hahaha i pun tak sangka ade jugak nk terpk psl pose suap kek angkat pinggan ke x.lol. terus i g check gmbr fb i yg org tag.dang!! i pn pegang pinggan.hahahahahaha.whatever la kan.no big deal.lol.

Hunny Kitty said...

ni yg nak masak kek untuk hubby weekend ni nih!!!

Fariza said...

comel :) sedapnya kek tu

miss puteri said...

erin~ sedap2, nyum nyum nyum..hehe

lida~ awww.. manja ye dear..hehe. malu lah i...hikhik

uya~ suke blue berry ek uya? sedapkan kan. apa lagi.... cepat buat! nak rasa,,hehe

kina~ hehe... malu lah i.. saja tau u nie..hehe.. tapi lagi cantik kalau suap guna tangan n beralaskan dengan tangan kan dear..hehe

lisa~ hehe.. itu yang ketara i nampak kalau tgok gmbar mkn kek i nie.. takpe, u suap guna tangan.. sweettt gitu!..hee

hunny~ nak jgak nak jugak!!hehe

miss puteri said...

fariza~ hehe.. kek memg sedap. yang last paling suke! hehe. thanks dear!

Cik Zimie said...

auwww yg picca kesat dekat mulut ur husben tu comel la put.cam sweet-sweet gitu.penuh ksh syg.hihihi

~ NANA ~ said...

alololoooo romantik nye main suap2...hehe

miss puteri said...

Zimie-malu lah sy mcm tu!heee.asben mkn comot2,ehhh,tak2 put suap comot.hihik,tq dear

miss puteri said...

Nana-heee.blushing!tq dear!

syakilla.purple said...

ala romabntiknya....
yg angkt pinggan tu sokey,cantik je put :)

miss puteri said...

Hehe.ok jgk ye dear.tapi kalau alas dengan tangan lagi manis gitu.ececece..thanks dear