Monday, October 17, 2011

Isnin muncul lagi

 Isnin kembali lagi, cepat2lah datang Jumaat.hihi

nak share apa yg dibuat weekend lepas,

saya masak ini dan ini utk minggu lepas (^_^)

 nasigoreng, papadom, telur, karipap dan air milo.. yummy!

nasi ayam n air teh.heee

awal2 nie memg mcm mengada nak update masak apakan, maafkan saya..org lain hari2 masak utk suami..hehe...

suka n semakin rajin nak masak bila husben kata sedap, suka masakan saya. siapa lagi nak puji kalau bukan suami sendiri kan .hee. Next week 5 hari cuti , dah siap buat list awal2 nak masak apa. belum buat house warming pun sebab masih kemas2 lagi..hee..

malam ahad kami ke lookoutpoint ampang, saja jalan2 dating sempena 1st month anniversary kununye..hehe .dekat aje dari rumah, 15min gitu.... sangat cantik pemandangan KL..

tuan tanah.hehe (^_^)

Selamat Pengantin Baru semua yang baru melangsungkan perkahwinan, buat bakal2 pengantin , enjoy our prep!! jangan lupa jemput put!

9 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

bestkan dpt masak utk suami?
hehehe

LisaLisut said...

its normal la put excited dpt msk utk husben.takyah risau.haha.bila husben kata kite msk sedap lg bermakna dr ogr2 lain yg komen.hiks.

lookout point!last i went was january 2010. lawa mmg lawa.cuma food wise tak berapa sgt restoran2 kt ats tu.dan agak tormenting serta mencabar kesabaran nk tempuh jem kt ampang utk naik situ.haha.i joke dgn KR smlm.jom genting 1st month husben n wife.dia ckp bole...blahh.tu genting (smbil tnjuk dr tgkp bilik tdur.sobs!!!)

happy 1st month put! :)

K.I.N.A said...

tak pernah pegi tempat ni..tak tahu pun wujud..huhu..

bila husband komen sedap..rasa malu then cakap tipu la tu..ahahah..pdhal suke gile kan..

miss puteri said...

Ekin-kan,semangat je nk memasak kan dear.hee

miss puteri said...

Lisa-hee.tq dear.terus mcm rasa semua isteri rasa mcm tu kan dear.excited kan.hee. Put xpenah mkn kat situ dear.pi tgok view then balik.lepas da kawen nie byk spend msa kat umah.hee.umah put sgt dekat dengan tmpt nie.

miss puteri said...

Kina-tatau nie kena p nanti nie.hehe.cantik sgt. Bila kena puji mcm tak pecaya betul ke sedap kan.hikhik.sajelah nak amik ati tu.jadi Marilah kita berbaik sangka.hee

erin moshimoshi said...

seronok2 :)

nida-razak said...

besnye dapat mask untk suami...

miss puteri said...

erin ~memg sgt seronok3!!hehe

nida! hehe. besttt sgt dear!!