Tuesday, September 20, 2011

Review : Makeup nikah




salam

malam nie macam rasa nak review pasal makeup nikah!  sebab in love sgt dengan makeup sendiri. excited. *maafkan saya*


sis nie muda lagi orangnya, baik je, Put kenal dari blog Si Kecil Nasrah yang buat entry INI. Masa tu memg tengah cari MUA , n yakin tunjuk kat tunang masa tu yang kini sudah menjadi suami. *ehem2*hehe, dan dia berkenan jugak so terus book, byr depo duduk diam2 tapi dalam masa yang sama dok tgok jugak MUA2 lain sebab survey2 nak makeup macam mana kan...risau je pasal makeup sebab takut tak suka ke apa kan. normallah kan? hehe..  rasanya book dah lama dalam Jan 2011/ Feb macam tu..7 bulan sebelum tu...hehe...
so, tanpa berbicara dengan lebih panjang dan mengarut, elok benarlah kita melihat gambar sang puteri ini..hee

tengah bersiap .start makeup dalam 2.30p.m-4.00 p.m mcm tu!! *gambar OP*


Suka gambar nie sebab pink pink..hehe *gambar OP*

hasilnya, model jap! hehe *gambar OP*

*bukan gambar OP*




 So kata kalian? suka tak? hehe.. yang penting saya sgt suka walaupun masa mula2 mcm nak tanggal je bulu mata tu..hehe..  TQ SIS FARINA!!!

JOMRIAS BEAUTY TOUCH FULLY  RECOMMENDED
next : Makeup Sanding (^_^)

 CONTACT :

Email: farinajamal@gmail.com
Twitter: twitter.com/farinajamal
Official blog: http://jomrias.blogspot.com/
No hp : 0192629622

19 comments:

anaztasias nora aira said...

harap nanti saya secantik put ehehehe :P

K.I.N.A said...

cepat gak OP put publish gambar eh..

sarahhernyzar said...

nora... kamu pasti cantek hasil tatarias dari kak Farina.. cant wait for ur turn.. :)

~~Miss iLa~~ said...

canteknye putri!! mcm puteri betul la..hehhehe..tahniah n selamat pengntin baru.. semoge kekal hingge ke syurga..;D

Fariza said...

wiwit. betul kan kina. cpt je op dia upload. lucky :)

ctmah said...

congrats dear.happy wedding day..semoga bahagia ke akhir hayat

Hunny Kitty said...

sangat cantik terutama part hidung

intan said...

cantiknya putput! hugsssss~

UyaRayza said...

cntik put heheheh..gorgeous..suke gmbr put tgh make a call tue heheh

nida-razak said...

pu cantik...arap nanti cantek mcm put gak..huhu

ni@ @in said...

betul2 cam puteri..cantik ngat(^_^)
suke gak make up tu...swit j..

~ NANA ~ said...

omey omey :)

f a r i n a said...

Thanks so much Puteri!! <3

εїз Cik Fasya εїз said...

cantiknye put..salam kenalan put..put ni kawan anis liyana mokhtar ek?kte ni pn kwn dia gak.coursemate dia time kt umt?heee..

selamat pengantin baru put!

Cik Zimie said...

lovely put.cantikkk.suka sangat.saya juga tengah survey2 MUA.blur la put.pls bagi semangat zimie yg memang blur ni pls.huhhu

cikFM said...

cantik.. macam artis.. :)

hazlynda kushairi said...

cantek. Put nampak sweet je. Lynda duk tunggu je org review atau upload gambo. Tak sabor nak tgk korang.

Orkedanza said...

gojes! i dah email farina. cpt sgt die reply. harga die pun ok. suka sgt :)

miss puteri said...

hehe. kan. (^_^).best dimakeupkan farina. mesra gitu.. all the best dear !

dear all.~ thanks semua.. syg korang ketat2!!!