Wednesday, September 28, 2011

Review : Kisah Pelamin Sanding

salam semua!

Put dah start kerja dengan lemaunya.. hikhik... sangat tak datang mood kerja..huu. dahlah cik abang sayang di KL sana, Put di Pahang.. so, selamat ber LDR buat diri sendiri! ohhhh....doakan Put cepat dapat transfer ye...

So, kita ke kisah  pelamin ala2 taman gitu..Tiada tema apa2, just request pelamin, nak pink purple, ada bantal2, kerusi nak yang duduk 2 org...yang lain serahkan kepada org pelaminlah nak buat mcm mana..Pelamin ini berharga 1K.Tataulah mahal ke tak, ada pintu gerbang, red carpet tu lah.. Bagi Put okeyh lah harga tu kan... sebab tak survey sgt, terus je ambil sebab kawan mak (Cik Ti) (^_^). butik Cik Ti ada di Jerantut dan Bandar Jengka. Tatau nama Butik..hehe. maaf..


Inilah rupa pelamin ku, (^_^). Suka sgt pelamin sendiri. seperti yang diinginkan.. biarpun tiada unsur2 Wow sgt, tapi Put suke .ehee..

*kualiti kurang , kamera hp *


* rupa pelamin di waktu malam, ambil gambar nikah*

*tak jumpa gambar pelamin shj, kena letak gambar pengantin sama.hee*
 


ini part yang paling suke , lantern! tq dayang2 bertungkus -lumus buat walkway lantern!

*sooo in love!*



*excited nampak walkway lantern, suka sgt*


so, macam tu rupa pelamin sanding ku (^_^), Tidak mengsurvey banyak pasal pelamin , jadi pilih yang simple2 aje ..

*entry pasal makeup sanding kena tunggu gambar OP, hee, tertangguh jap*

20 comments:

anaztasias nora aira said...

put !! cantik sangat. everthing cantik dear !!

LittleSunshine said...

Cantik pelamin put.harga 1k sgt ok kot bg liza

Fariza said...

cntik. warna ceria. :)

chemil ila said...

cantik sangat...suka. saya pun ambil tema pink-purple. hopefuly pelamin nanti cantik jugak macam pelamin put..:)

erin moshimoshi said...

wow !!rugi x pi

MiEzA said...

Wahhh.. sangat cantik

e k i n ♥ y u s r i said...

cantik2

Honey Sakura @ eiMyLiciOus said...

cantik laaaa baju...bila kena cahaya nmpk menyerlah...suke idea latern tue...

Mimin said...

wah!!! cantiknye pelamin bj u n tuan empunya badan~

Fiza Zainol said...

put cantik la pelamin & bju u.... tema purple pink pun fza suka...:)

♥ Kasut Pink ♥ said...

everything cantik sgt2 put..

rose said...

cantik2..baju cntk..pelamin cntk..orgnyer pn cntk.. =)

Hunny Kitty said...

part walkaway tu memang besh tu hari ai nak buat letak belon2 terapung tu..tapi dok mikirkan kanak2 RAMAIIIIII ..so matikan je niat...nanti..walkaway tah kemana..belon tah ke mana..ai lak stress! haha

Anonymous said...

PUT...SEMUA CANTIK..

silent reader said...

cantik...ada rasa2 nk jual x paper lantern tu??? hehehe

miss puteri said...

nora~ heee.. tq dear!! sayang nora!!

liza~ hehe.. bg put pon ok lah tu kan... tq dear!!muaaah muaaahh

fariza~ hehe. tq dear!!

ila~ amin... suke purple pink!!eheheee..

erin~ kenapa tak mai?? hee

miss puteri said...

thanksss alll!!! sory tak tebalas semua! huuu..syg korang!!

silent reader~ put pun sewa je dear dari nawal..hee

EReeN shafreeniza said...

cantik put!!

walkaway sgt wow!!

Cik Zimie said...

sangat suka!!! put, pelamin sanding mu cantik.

eh eh sebenarnye kan semalam ke rabu (tak igt) macam pernah TERnampak cik put punya encik abg dekat pwtc.2-3kali gak la tengok.dia ade pergi exhibition ke haritu?hikhik tanye je.ok bai :P

silent reader said...

laa...yeke?? xpe2. tq. congrtz for wedding ye, and best of luck for wifey preparation..InsyaAllah all the best for mother to be..wink2x