Thursday, August 4, 2011

XPDC KAHWIN : Teaser baju nikah




nanti cerita kisah panjangnye...(~_^).

jum buat kuih dulu!! (~_^)


21 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

cantik beading dia dear =)

miss puteri said...

maera~ heh. put pun xtgok depan2 agi. tak sabor bebenor nak tepek dalam belog.hehe. tq dear!

e k i n ♥ y u s r i said...

cantiklah

cikFM said...

meriah beading... rajin r put ni buat kuih.. bgs2..

miss puteri said...

ekin~ hee..*malu*simple2 je dear.. tq

miss puteri said...

cik FM~ eh, simple2 jeh yang...hee. persediaan nak kawen..hikhik... *malu* tq dear <3

K.I.N.A said...

cantik! tak sia2 tambah ye..hee..

miss puteri said...

KINA~ mekaseh cik Kina~ setle da baju nikah, simpan senyap2..hehe....

Renee Meow said...

pearls..!!! i likee.. :D

miss puteri said...

i like it tooo!!hehe..

LisaLisut said...

cantik babe.ade pearls eh beading dia tu.mata i tak berapa clear.hehehe

miss puteri said...

katenye pearl.haha...nanty i letak pic lagi clear lepas nikah. hoho...

~ NANA ~ said...

mcm pernh tgk...bkn hariz & team yg buat ke??? hehe

miss puteri said...

pernah ye tgok..hihi (^_^).betul la tu yg..hehe. nty review. awal lagik!heee

hariz zakwan said...

put, jangan lupa review saya ok! minta maaf sangat sangat jika ada kekurangan sepanjang kita deal ini, misscommunication segala bagai, my beadsmaker yang kerja dia 24 jam menipu sayaaaaaa! hahaha. put pon terinvolve sekali. ada masa kita bang bang boom my beadsmaker pulak eyh! =)

zimie said...

cantiknyeeeeeeeeee put.serius.zimie pon mcm tgh carik la mana2 yg boley buat baju nikah coz kain dah ade.errr put buat dekat hariz ye?hehe macam nak try je.nanti zimie PM put k!;)

Adawiyah A.Halim said...

cair tgk baju nikah u...cntik k...!!fuhhh

miss puteri said...

hariz~ will do! tunggu baju smpai!!!eheee (^_^) then put review ye... its ok... thanks tau byk2! tak sabar nk tengok!!hehe

zimie~ haah dear, put buat kat hariz, senang nk deal! pm lah! msg2 hp pun boleh!hehe... put buat beading je dear...baju memg da siap..hehe...thanks dear...

miss puteri said...

hye adawiyah~ cair ye...hehe..nanti put review penuh baju nie. thanks dear!

anaztasias nora aira said...

cantik !!!! xsabar nk tgk put pakai :)

miss puteri said...

nora~ thanks dear! tak sabar jugak nk pakai!!hihi