Monday, August 8, 2011

Update laju-laju

Entry taip laju-laju sebab nak pi Outstation ni sampai Khamis.phewww....

1. borang nikah dah settle.Alhamdulillah *sama masa lisa* majlis di rumah ,lepas asar *sama macam Lisa lagi*  ada jodoh ye kita lisa...hehe... ALHAMDULILLAH.. tak sabar..hihi *gatai*

2. Barang door gift sume dah siap, tengah ikat2 riben, kotak memg dapat dah siap dilipat semua dah. n tunggu tq tag juga.*sama macam lisa lagi dan lagi*hehe

3. Kad, segala pos mengepos akan bermula minggu hadapan. ada nama bertulis tangan, ada nama bersticker.hee...

4. Barang hantaran da setel. tinggal nak hantar kepada penggubah.eceh..hehe..

5. Baju nikah dah siap, belum ambik lagi. tudung nkah n veil baru nk carik.

6. Kasut msih dlm pencarian. nantilah. hehe..

kuih muih tergendala selama seminggu sebb wekend ke nilai 3 * lisaaa samalah!!hehe*... then bersambung dgn outstation lagi..

ok. selamat berpuasa. bye. takecare! love u all!

14 comments:

zimie said...

yahuuu dah boley kawin!!hikhik.put ni busy bebenor.mengalahkan pm :P

~ NANA ~ said...

yeayyy!

*tgh tunggu kad dr put ni*

hihi

LisaLisut said...

hahaha kelakar la put ni! ;p
banyak betul sama kite ye.hehe.yayayayay sbb permohonan nikah dah lulus kannnnnnnnnnnnnnn tu paling penting.yahoooooooooo!

waiting for ur card okayyy :)

K.I.N.A said...

dah boleh kawen! yeay!
selamat beroutstation put!

cikFM said...

haha mmg kembar lisa la put.. lawak je.. beznye dah boleh kawin.. yeayyy

hazlynda kushairi said...

ala ampon tq tag lambat. dah siap! tgh tunggu item yg berikutnya siap. insyaAllah hujung minggu ni siap semua termasuk yg tuttttttttttttt ;)

anaztasias nora aira said...

put nanti share tudung ek :)

nida-razak said...

put!! rindu..hee..mmg kembar lisa la..put, nak kad ye...hehe..neway, balik outstation update cpt2 ye =)

miss puteri said...

zimie! pm pun tak bz cam put kan,hikhik.... yey! dah bley kawen.jum jum..hikhik

miss puteri said...

NANA ~ tunggu jangan tak tunggu.. belum hantar pun lagi. bakal menyusul minggu hadapan. nantikan!hehe

lisa~ yey! pembakar semangat uuu..hehe.. suke kan.. Alhamdulillah!

miss puteri said...

KINA~yey! hehe. boley kawin. insyaAllah..hehee,, thanks dear! baru balik semalam!hee

cikFM~ Weee.. kami kembar tarikh!hikhik

miss puteri said...

lynda~hehe. yey! tak sbar nak tunggu semuanya semuaaanyaa...hehe (^_^)

miss puteri said...

nora~ baik syang! hehe...

nida~ winduuuunye..hikhik.. dah balik. tapi wekend penuh dgn xtvt..heeee. jadi belum boleh update *alasan kan*hee

LingerieCabin said...

Hi, Congrats on your coming wedding!

Have anything special for your special first night?

here at LINGERIE CABIN we have variety of gorgeous lingerie that are going to make your first night an unforgetable moments. come and visit us!

Click Here: Lingerie Cabin