Wednesday, August 17, 2011

Teaser veil nikah

Tadi nak buat kerja sikit, tapi external macam rosak (-_-). tak dapat nak bukak. presentation hari Jumaat , belum buat apa-apa lagi..semoga external baik2 je jap lagi.. ok.lupakan kejap..

lagi 30 hari! yey! neves.pasrah semua ada.. 17hb pada bulan hadapan majlis bersanding Put tau! jemput datang. tunggu kad yang dibawa burung merpati tu sampai ye..hehe.  Ada dua cerita, cerita gembira dan sedih, Nak berita mana?? gembira lah ye dulu.. Cik Intan dah siap buatkan veil Put.. Owwwh, sangat cekap dan pantas tau Cik Intan kita nie!hehe. cantik sgt tau tau... tapi belum dapat tengok sendiri lagi..hehee

beli lace semeter (2 design), chiffon (2 meter) dan beads. ok, saya lupe berapa totalnye.. tapi dalam rm50 mcm tu lah..heee

so...hasilnyaa....

tadddaaaaa....
sgt suke tau. put suka betul patch lace bunga2 tu....heee

cantikkan,kan.... nampak penuh kan... pakai tudung kosong, letak je veil nie atas kepala..*berangan dah nie*hehe. ini veil labuh agak2 bwh pinggang mcm tu lah.. nak sewa?? ahahahaa...

review penuh lepas nikah ye...hihi

 berita tak berada nak gembira tu biar dulu ye, nanti2..hee. bagi put selesaikan dulu dugaan tersebut, cari solution, then Put cerita. sebagai peringatan dan pengajaran buat semua..

SALAM NUZUL AL-QURAN
put cuti, korang cuti tak?

8 comments:

Cik Hazz said...

sangat laa gorgeous veil you nih. jeles jeles. hehe. another 30 days je lagi. good luck dear! ;-)

MiYOKO SuKi said...

sgt2 gojes ok.... :)

sure berdebar2 kan skang...

choclairissa @ intan said...

wahhh!! nanti share pic lps akad nikah k...sukenye~~

dhiyalova said...

wah, sudah dekat!! akak,cantik sgt2 lah veil tu..xsabar nk tgk full dress..semoga selamat2 aje..!!

♥ Kasut Pink ♥ said...

cantik sgt2 put.. tak sbr nak tgk put pakai..

Cik Zimie said...

cantik nyeeee.nanti letak kt kepala put mst lagi cantik :)

Anonymous said...

Nak sewa plssss! Cantikk! Serious nak sewa hahaha farawahidaghazali@gmail.com

Anonymous said...

nk sewa gak.....nk guna 11/11/11......capricon_zoy85@yahoo.com......