Thursday, July 7, 2011

update ringkas

hye2.



3 draft post yang tersimpan rapi masih belum habis tulis. lost betul sekarang dengan prep. huu.. oh no no no.. need WP skrang, my bestfrens, girlfrens, bff, bbf dan korang2 semua untuk bagi semangat semangat dan semangat... semangat yang hilang betul.


baru selesai dengan hari peneroka . kerja lain tergendala. dengan sekrg yang mudah datang sakit kepala.report bertimbun2 .minggu depan outstation seminggu. ini bukan mengeluh, ini mengadu . mohon bagi semangat semangat dan semangat lagi.


makin dekat makin jauh bak kate lisa lisut. *simptom yang sama bila tinggal lagi 71 hari kah? *hee. emosi naik turun sebab hal kerja +kawen semua dah bercampur bahagi tolak tambah. tapi jauh2 rindu sangat dalam pulak. tah apa2.haha.


tak sabar pulak nak lepas 71 hari ini supaya dapat rehat, tenang dan punya masa untuk diri sendiri. tapi nak menempuh 71 hari ...aduyaaaii......


mula kumpul alamat sekarang. sikit2 lama2 jadi bukit. awal2 puasa nanti boleh pos, pi kenduri rakan2 bulan nie boleh pas2 dah kad kot. sempat buat 300 kad je rebennya. dah stop reben habis. tak sempat pun satu hal. *tunggu kad lagi satu .ehem3.


gambar save the date malu jugak nak letak lagi. *lisa, sila letak dulu, nanti aku tiru, ada geng x segan sangat* hehe.


-the end-


*nampak tak betapa menulis tanpa berfikir sgt, apa yang terlintas semua tulis je, ok dah. selamat malam semua*


8 comments:

intan said...

heppp, jgn stress tau. nanti naik pimples..huuhuhhuhuuh. mybe klu bz bgus gak, cepat je meniti hati,.. tapi jgn sampai terlupe terus sudahlah ye lalink!

miss puteri said...

oh ye, pimples dah naik. awal2 jaga ok jee.. skrg da dkt naik2 pulak.. huhu... ok dear! cuba tidak stress.hehe.

amy fahmi said...

tak lama lagi dah. best!! lepas ni taka yah pening dengan segala preps da.

anaztasias nora aira said...

jangan stress sangat dear. !!! common girl u can do it !!

iPai said...

owh chaiyok put .. chaiyok .. boleh punya !!!!!

go go go .. ale ale ale !!! sikit je lagi ..

lepas tuh leh jadi suri rumah hehe

yUmIe said...

come on put..jgn stress n be cool..xdpt buat byk pn,buat gak sikit..chaiyokk,jgn give up..gud luck put:)

LisaLisut said...

naik pimples acne patch kan ade.haha.i nk buat la ni.smgt lak nk letak STD bile sume kata ok je nk letak.tp mmg my purpose pn nk bg org plan awl2.huhu..

xpe pun i faham perasaan u tu,i lagi la kad pn tak print lg.hahaha.camano tuh?hope semua ok la ek sama2 kita doa.

ah mmg rindu tu ade.mcm2 duk pk.nasib baik si dia memahami hehe.

gud luck put :)

farahfatihah said...

ni dah mcm nk kena symptom stress je? huhu sabo2...71 tu kejap je...pejam celik tinggal 1 ari hehehe