Wednesday, July 27, 2011

Diam-diam ubi berisi

Salam


Diam-diam ubi berisi, diam-diam Sang Puteri?? Nan ado apo-apo.hehe.. Rindunye dengan belog, BBF, blogger2 dan semua2... ada rindu put ke? hiks. update seminggu sekali .isk2. sian belogku.


Lagi lebih kurang 50 hari je. bukan lebih kurang memg 50 hari pun..Progress? Checklist sampai sekarang tak keluar secara officialnya lagi.. nak tengok apa yang diam-diam put tadi?hee.. jom terjah!


tada tadaa...




belum siap dengan kemasnya. tak sabar nak letakkan. mesti korang2 tahu ini apa punya lah.. hee. baru siap 6, 3 lagi tak siap sebab kain tak cukup. dah beli semeter setengah,sepatutnya cukup je . Tapi sebab Put gunting tah apa2 .hehe. Jadi kena beli lagi kain!hehe


tadaaaa lagi




maaf gambar kurang berkualiti sikit, ni testing version.hee. tekalah, tekalah ini apa.haha. kompem yakin pasti mestilah korang tahukan..hehe... ada warna hijau,kuning,putih,ungu...tapi belum jadi bunga pahar sepenuhnya lagi


Barang hantaran dah 80% siap. Best. Paling suka dapat cincin sang putera yang susahnya nak cari. Last2 jumpa cincin Platinum+Silver ape tah lagi kat Alamanda.. lupa apa nama kedainya. Tapi kat sebelah Tomei tu, dia kedai tengah2 tu aje.. bukan kedai emas. Harga pun bolehlah murah kot. Biarpun rasa macam mahal .haha..


Hujung minggu ni nak buat RSVP dan print nama kat stiker untuk pos kad. Bestnye sebab mak dapat kertas stiker percuma. Nak? Bagi Put guna dulu ye, nanti ada lebih Put bagi korang ye. kompem ada lebih nanti sebab banyak!hehe


Masih busy sedikit sebenarnya dengan kerjaan. Khamis Jumaat yang penuh.. Jadi memg baca belog korang tanpa tinggalkan jejak . Nanti dah free2 put terjah dan bermesra2..hee


Rabu yang penuh dengan kata

8 comments:

K.I.N.A said...

nak3..hahaha

UyaRayza said...

cantiknye puttttt hehe..bgus2..rajin2 hehehe...

LisaLisut said...

i want sticker paper pls...dh takde masa nk menulis.ahahahaha

iPai said...

wah 50 hari lagi .. lupa nak bgtau, put saya dah dapat kad sudah ..

~ NANA ~ said...

comelnyeeee! nak bunga telo tu nnti :P

LittleSunshine said...

cantik bantal....pinky...he3

zimie said...

put cantiknye bantal hantaran tu!! cayok2 DIY ;)

cikFM said...

byk dah ni progress put