Thursday, June 9, 2011

xpdc kahwin : dayang tuan puteri (~_^)

baru nak buat entry pasal baju dayang,hee.. khas buat salah sorang dayang yang berada di India.




hehe, baru je buat kad kecik2 untuk dayang2ku. guna yang macam kat atas nie, saya print atas kertas, buat kad. (~_^).

cantikan? pandai tak saya buat? pandai kan kan? haha. sila berterima kasih kepada WEDDING CHICKS dan semestinya terima kasih buat Shakina, sebab kina yang buat entry pasal wedding chicks dulu..heee SINI entry kina.

baju dayang2 warna pink purple, ada dua warna. 3 pasang pink, 3 pasang purple. sebab apa nak tahu??








.






.






.






sebab kain ada 3 pasang je kaler pink!haha. jadi beli lagi 3 kaler purple. takpa lah, tema saya kan pink purple putih...





konon teaser tapi dah nampakkan.hihi..



batik n chiffon ye.



harga? murah je.hee..tapi saya suka, harap dayang2 saya pun suka!hee



barisan dayang-dayang tersayang



*shikkie*


*syirin*


*wawa*


*asmy*


*lala*


*masih belum terima jawapan*hee

ikut pilihan hati dayang2ku nak buat baju apa, kurung moden ke, kebaya ke. yang penting sopan (~_^).

6 comments:

K.I.N.A said...

hehe..kina pun invite bridemaids pakai wedding chick..

samala tapi baju famili kina yang tak cukup tau..so akan ada 2 jenis warna..nasib badan la kain tak cukup..macma famili berpuak2 plak..haish..

miss puteri said...

baju family memg dan mcm2 warna .songket berwarna warni.hoho.. takpe2 nampak berseni kan dear! hoho. sedapkan hati.hee

iPai said...

saya takleh jd dayang ek ?

miss puteri said...

ikan duyong boleh?hoho. hang takde kat malaysia pun kan naufal!hee

nida-razak said...

nak ada dayang gak..huhuhu....

miss puteri said...

meh2 nak jadi dayang. nida jadi tuan puteri pulak..hehe