Thursday, June 2, 2011

Tempahan dibuka sekarang!

*tempahan ditutup sebab kilang tutup, esok cuti umum*sobs*



yey. dah hari Jumaat



dan hari ini 1 Rejab . Selamat berpuasa sunat 1 Rejab.



ni sebab jeles Nora Elena dapat bunga satu bonet. Letak jugaklah bunga yang enche tunang bagi sebelum menjadi tunang.hee..bunga dah hilang dalam damai.hehe




bagi sesiapa yang dah baca novel nie, mesti tahu lepas ni apa yang terjadi. (~_^)...tengah sweet ni mari kita layan kemanisannya, nanti sama-sama kita merasai kesedihannya pula...



berbalik kepada tajuk TEMPAHAN DIBUKA SEKARANG

Esok bakal ke PPH sdn bhd kat Prai. kilang kotak yang Syafa pernah bagitau dulu, sebab put nak beli banyak so eloklah kiranya saya pi tengok, beli, mintak kurang2 lagi dan terus bawak balik!hee.. lebih puas hatikan,. Ramai yang email put tanya pasal kilang, kotak dan harga kat PPH nie. Put baru je nak pi esok, dan esok je tiada kunjungan berkali2 ke sana.hehe. Kepada yang betul-betul nak memesan tu, sila email put segera ye. Tempahan dibuka sekarang!eceh..hehe..*bergantung kepada bilangan, jenis item* karang tak muat kereta weh.hee (~_^). nak pick up ke, nak ambik sendiri ke nanti kita bincang balik ye..



email put/ ym : puteri_frd06@yahoo.com

tapi korang tengok2 dulu apa yang korang nak tu kat SINI

dan harganya juga,SINI boleh budget2 nantikan.

Saya mungkin tidak dapat memenuhi segala permintaan, tapi saya cuba ye, korang emaillah dulu tau. Belum cuba belum tahu!heee

*siapa cepat dia dapat. eceh.hehe*

6 comments:

LisaLisut said...

wah..prai kat penang kan?jauh tu put. drive leklok.phew.

anaztasias nora aira said...

put..nora nak kirim tapi segan. nora email and pm di facebook lah

miss puteri said...

lisa~ hehe. bukan put drive dear, nak setle hal bertandang dan alang2 terus ke pph terus. thanks dear!

nora~ hehe.. silakan kirim cik nora. pm boleh, email pun boleh.hee

nida-razak said...

put..hari tu memg nida tgh cari satu beg kertas ni yg ada tempat pegang..tnida da tgk kt pph ada, tp xtau la harga dia yg mna..nida berkenan yg ni http://www.pph.com.my/paper.php#

~ NANA ~ said...

put...tlg hadiahkan i bunga satu bonet :P

miss puteri said...

nida~ dah reply kat nida dah!hehe

NANA~ Bonet kancil jeh lah. kecik sikit!hee.. jap nk beli bunga!.hee