Thursday, June 9, 2011

99 hari lagi

ehem-ehem.

digit berkurang dari 3 ke 2 dan bakal menjadi 1 pula.

bertenang.


konon2 dulu nak buat counting macam cik CBL puan lynda kita start dari 100 . tapi tiba2 je dah 100...haha.. terkejut den. itu yang mengoogle je image yang ada. *terima kasih google kerana dirimu begitu bermakna.hehe.


*update sehingga kini*



1.kad kahwin hari ini enche tunang pi ambil di myonecard. gugup nak tengok hasil. excited enche hati manis nak ambil hari ni. harap semuanya ok.amin..



2.baju nikah dan veil pun siap wekend nie, tapi belum tahu dapat pi ambil ke tak. baju di tempah dengan harga rm250 untuk baju dan veil.



3.kotak idaman, take out box @ lunch box dah dibeli dengan harga rm0.58. murahkan kan kan..hee. nanti saya cerita ye bila dah diambil kat (^_^).



*things to do this weekend*



1. ambil kad dan kotak dari enche tunang.



2. beli reben dan hiasan2 di semua house.



3. ambil baju nikah dan veil.



4. hantar kain dayang *baru nak hantar weh*hee


*june checklist*




1. HIV Test


2. Legal document


3. tudung nikah and sanding


4. bantal hantaran


5. reben kad


5. Guest book


7. Tq Tag


8. Spa


9. Serindit Photo


10. Bunting




*july checklist




1. DIY centerpiece


2. Tempah canvas (TPC) + easel


3. Deco pelamin


4. Barang Hantaran


5. Burn cd lagu


6. Atucara majlis+ skrip


7. Kasut nikah sanding


8. Alamat kad+ tampal2


9. Barang doorgift


10. Bilik pengantin


11. DIY innershine bottle


12. Spa




banyakkan berdoa.






moga dipermudahkan semuanya.


amin...

8 comments:

♥ Kasut Pink ♥ said...

Chaiyuk2... harap semua berjln dengan lancar ok. :)

lovelyadibah said...

wah..teraturnyer!!chaiyok2 put:)

~ NANA ~ said...

dear...99 hari tu pejam celik je tau...hihi

UyaRayza said...

wahhhhhhhhhhhhh x sbr plak nk kawen pdhl yg nk kawen org lain hehehe

miss puteri said...

kp~amin.. thanks dear!!

dba~hee. byk nk settle dear! takuttnyee.hee

NANA~ hehe.uuuu esokk je..

uya~ hehe. jum2, uya buat prep awal2 ye..hehe

Cik Pelangi said...

nk kAWen gak bleh??
dayang baju kaler ape??? nk teaser...hahahahaa

zimie said...

hehe baru muncul checklist si put ni.goodluck put!!ape lagi bagi teaser jela nanti.hihih

miss puteri said...

cikpelangi~ boleh2, jum kawen same2 jum.hee.. tunggu teaser eh!hee..

zimie~ haha, baru sedar nak buat checklist weh!hee.. tunggu ye segala teaser!hee