Tuesday, June 21, 2011

24 hari lagi

eceh, tiba2 jadi 24 hari, tak sabar ke?haha


weh. nak update apa nie?? lisa n dyll tolong update kan ye.. hee

reminder!

things to do this weekend

1. Bergambar tak habis2 kalau jadi
2. pi Petaling street kalau jumpa jalan
3. pi Ikea kalau rasa duit banyak nak beli brg rumah.
4. barang hantaran kalau ada yang berkenan.
5. ahad gerak pi kluang dan kulai, outstation sampai rabu.

*too banyak kalau, aiiip, kalau itu tak baik*

outstation itu buat hal weekend tergendala.
berapa weekend je tinggal? 12 aje. 12x2 =24 hari je lagi.

perlu bercuti bermanja2 dengan teman2 wanita .hoho


*sambung buat kerja*

18 comments:

cik anis said...

anis nampak word KLUANG!
mahu ke manakah put??
kot blh jumpa..hehe ;)

miss puteri said...

cik anis di kluang??hehe.. beroutstation kerja!hee. pasti boleh jumpa. put stay di hotel anika!hee

cik anis said...

wah!!! hotel anika dekat je ngan umah anis..boleh jmp put la cmni..hee..siang keje..mlm free.. ;)

K.I.N.A said...

kalau gitu kina tggl 26hari!haha..betul la..byk ag tak buat..

miss puteri said...

cik anis - boleh!jum jumpa..ahad malam je ada kat anika, pagi2 dah kuar kejenya..pastu dah terus gerak ke kulai pulak.hee..

KINA~ hehe. positive2.eceh..hehe.. banyak lagi tu, lebh dari 2 hari.hehe. esok kina 100 hari!hehe

cik anis said...

orait put! ahad malam insyaAllah kita jmp eh..nanti anis email phone num kt put.. ;)

miss puteri said...

ok dear, send email ye, nty put miskol!hee..

iPai said...

chaiyok put .. go go go !!

miss puteri said...

yeah!! mekaseh naufal!hee

yUmIe said...

heh 24hr mgu je rpenye:p..ingtkn apehal tb2 tgl 24hr je..kes xsabar ni..hihi

fitria said...

wah tak lame dah tu..

nida-razak said...

hehe..24 weekend...aduh..xsabar plak...hehe...

LisaLisut said...

whattt.i tak kire weekend pn ok.hahaha.sbb i suka weekend.lol

abiskan beli brg hntrn.nt lega skit.hehe.bukan u dh photoshoot pre wed meh?ade lg?woweee!

miss puteri said...

yumie~ sbar lagi nie!haha.. mengira cuti je, hari kerja memg kerja sungguh2 nie!haha

fitria~hehe. tak lama sgt dear, dkt da nie.hee

nida~ u pulak tak sbar ye..hehe.. bg put lepas dulu ye.hehe

lisa~ haah, nak beli hantaran lagi. ini studio pulak. mengada2 betul kan.hehe

UyaRayza said...

bestnye hehehehe..byk keje tue...gud lak dear hehehe

~ NANA ~ said...

bikin suspen je put ni...ingtkn u dah awalkan tarikh kawen u...ngeee

miey anna said...

baru nak wish..moga semua selamat tadi..haish..hehe..pape pon..selamat semuanya..hehe

miss puteri said...

NANA~ hehe. neves lah nak awal2 kan..hee... tak sbr nk p krabi lah camnie!hehe

Miey anna~ hee.. boleh wish awal2 jugak..hehe. thanks dear!