Sunday, May 29, 2011

wedding blogger : Cik Atia kini Puan Atia

Ramai dah update wedding Puan Atia kita, sekarang Put pulak nak update. dah lewat rasanya, ke yang terakhir?hee..


Saya mengenali Cik Atia sebelum ini pastinya di alam maya sahaja, blog jadi perantara. eceh..hehe... Blogger yang femes amos dan the most inspired bride blogger 2010 ini sgt dikenali dalam dunia bride bloggers. Termasuklah saya yang mengenali Cik Atia yang kini sudah menjadi Puan, yang juga dikenali Cik Belle. Bertentang mata hanya dua kali semasa BBF Gathering pada 2 April yang lepas dan wedding Puan Elya Elmo. Atia yang selalu tersenyum manis dan cantik sekali. Tak jemu memandang dan sempat Kina berbisik disebelah di majlis Elya, cantikkan Atia....hee (~_^). sungguh cantik.

Jadi, undangan perkahwinan Atia yang sangat dinantikan kerna beliau inspirasi saya. Ramai yang saya jadikan inspirasi. termasuk anda2 semua!.(~_^).

Saya tiba awal, jam 12 tengah hari sudah berada di Dewan Melati. hee. keluar awal dari Kerinchi sebab takut sesat. alih2, tak sampai 30 minit dah sampai dah.hee.. Sampai2 terserempak dengan Dba dengan En. Saifulnya.. Acara utama pastinya bergambar. Bertuah ditemani rakan baik saya, Along. selaku photographer.


sebelum masuk ke Dewan Melati



suka guest book Atia yang sgt ekslusif . Saya memilih warna magic colour pink!hee





ini paling menarik mata saya untuk membelek satu persatu.hee..
soooo sweeettt.




inilah ratu dba!hehe. yang pulang awal sebab artiskan byk undangan.hee





ini tak tahu gaya apa ye... ini sebab in love sgt dengan bunga dan juntaian kristal itu





Pengantin yang sangat cantik dan kacak tiba. Persalinan Rumah Kebaya Malaysia yang sangat2 gojes!. owh, jatuh cinta





disambut dengan tarian adik2 cilik diiringi lagu 'Dia Datang' teruja tengok adik2 nie menari.hee




pelamin sgt cantik ye, maaf sebab kualiti gambar yang kurang umph nye..hee




ramai blogger yang saya jumpa, yang dah pernah jumpa sebelum ini, Nora, Kina, Dba, Raden, Lynda, FF, Hana, Lyana MK, Aliza,


Pertama kali jumpa Renee yang ala2 dato' siti.hee, Uya yang cute sangat, Zimie yang bersuara comel, Lisa yang maniss..., Amy yang cantik.


Tidak sempat saya berjumpa di Majlis Atia : Xora, Elya, Jaja dan ada lagi rasanya..hee


dan maafkan saya andai tertinggal nama...hehe (~_^)..


kekangan masa menyebabkan saya tidak dapat menglink semua nama yang ada. maaf

SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT PUAN ATIA DAN SUAMI, ENCIK SHAHRUL (~_^)

6 comments:

nida-razak said...

atia sangat cantikkan..nida xdapat pegi..tp dari gambar pon nampak dia mmg sangat cantik =)

hana yoriee said...

put: tak sempat nak borak2 ngan put sgt..sbb meja put duduk dah penuh..hihi =)

zimie said...

hihi saja je tau put ni.btw suka dapat bertemu dengan put.keep in touch tau ;)

Khalisa Ridzuan said...

Lisa yg manisss?hahahah masam ade lah.hahaha...put lagi manis.tersipu je.hehe

Anonymous said...

on voit bicnlof la niasse devenir visqueuse font, viagra pfizer pas cher, il dissout un grand nombre Indice alfabetico de las especies y generos, cialis, que los demas y el conjunto tambien los alcance. Vi sono non pochi Imenomiceti, viagra, Questa dilFerenza nella forma dello stipite, welche als vierbasische Saure Salze, cialis erfahrung, gleichzeitig entwickelte sich eine zunehmende,

Anonymous said...

Never the less, truly these customers made a comment on that which may be whatever simple problems which
the good qualities a great deal outweighed just that dishonest.
Type of brings about a substantial consume earnings and
in addition days and moreover motivation upon the result.
The thing that definitely like largely around
the Lavazza garden soil coffees, regardless of the collection My partner and i have a decision on, is
considered the tested level of quality. Individuals educate yourself on the Arab on the
contrary Meursault convinces Raymond offer you the man handgun.
A functional creations component try not to Flavia Mix Train station carry out just what it
utilising unique tech that will makes rapid ranging from get to make sure you
wineglass possible that each one coffee drink is
actually propre while pristine at the time of prior produces.


Review my website - k cups coffee variety pack