Wednesday, May 11, 2011

ini kisah kotak hadiah pintu saya


yey. Alhamdulillah. dah selesai kerja untuk hari ni. kerja pejabat yang dibawa pulang ke rumah. Gembira juga bila berjaya membuat keputusan sama ada mahu yang itu, ini , sana sini. Alhamdulillah. Tahniah kepada diri sendiri. *clap2* Thanks jugak buat Shakina Bucuk eh, Kina sayang atas entry stress management anda, main tap sana tap sini, best2.hee...


masa tunang dulu saya bagi kipas kayu dan popia simpul buat sendiri dengan mak, kipas berharga kurang daripada 70 sen macam tu. beli di Seri Impian Bandar Jerantut.



*dulu masa tunang tak tau ada tq tag cantik2 tu, ni print lekat je mcm tu.hee*

*dan ini pulak popia simpul kasih*

simple kan masa tunang,hee. buat utk 200 org dan tak cukup.hee..siapa tak dapat boleh datang masa reception pula ye..

nak tahu untuk majlis kahwin pula??

yang macam nie...



kotak kosong je ye,haha..
yang deco n isi dalamnya, suprise!!hee

banyak pandangan +ve dan -ve pasal kotak bertangkai besi ini atau nama femesnya, take out box, chinese box, dan noodle box dan mcm2 lagi.

-ve.
kotak orang tak simpan
harga tak berapa murah
kena deco2 sendiri kenapa tak beli kat OOM je..tengah promo tu.

+ve
saya jatuh hati sejak dulu
kalau dapat nanti korang simpan plese2.
saiz yang saya idamkan
saya hanya mahu yang ini,

terima kasih.

saya dah buat keputusan.
tiada yang murah saya jumpa melainkan di PPH paper product di Prai Penang sana. bakal ke Prai bulan depan juga menguruskan perihal majlis tandang di sana.

ada yang tahu di mana lagi lebih murah kurang dari 60 sen??

mehla share disini.(~_^)


10 comments:

~ NANA ~ said...

put cayang...i suka gila-gila okey box tu! sgt cute kn? hehe

miss puteri said...

nana sayang...hee..suka kann..best2 nana suka. sgt cute!hee

zimie said...

aww take out box.cutteee.penah gak terpikir nak guna ni utk door gift masa wedding *berangan lebih* hehehe

lovelyadibah said...

alamak put nk pg PPH eyh!!nk kirim ke x..argghhh~~~...tensen sbb duit xberapa nk ada..tp PPH sangat murah!!

[sori xhilang stress lg..HAHA]

K.I.N.A said...

nak kirim jugak!!!hehe..kita joinventure mana tau lagi banyak lagi murah..hehe..kan dba kan..tap2..haha

♥ Kasut Pink ♥ said...

take out box tu mmg ok sgt.. klu kite bg ni, kite buat label sikit kat bwh tu, pls jgn buang..hehe

intan said...

heyyyy, i pon sokong tau!!

miss puteri said...

zimie~ yey, cute kan..dah lama jatuh hati!hee. meh berangan sama2 meh.hee

dba~ simpan duit skrg, majlis dba tahun depan sempat nie..hee. meh tap tap tap..hee

KINA~ tak boleh kina dah ada jar!hehe..kina nak ape? put beli satu je utk kina..hee...nak kirim apa dear??

KP~ haah, nak tulis mcm tu sebab nanti sedih kalau org buang..hee. jgnlah buang...mahal ni. tulis mcm tu lah.hee


intan~ memg sebab u lah i pilih!hehe.. yey! u nak dua kan?hihi.. tq dear!

Ms and Mr Red Ribbon said...

sayang kan kalau org buang?
me pakai yg biase2 je kot, jimat & tak membazir :D

miss puteri said...

hehe.. haah, sayang kan.. takpe yang penting puas hati dan gembira!hehe. menghargai kedatangan tetamu..