Tuesday, May 24, 2011

draft pertama sudah tiba

sekadar berkongsi cerita





masih ingat kisah kad kahwin ini. minggu lepas punya cerita. tadi dah dapat call dari myonecard yang sama vendor ngan CIK KINA .cik yati bagitau dah email draft! excited n nervous nk tengok!hee...perasaan saya??hee..





SUKE!! sebab macam yang saya nak.cuma peta ada penambahbaikan, hehe. dulu masa conteng2 tu macam tatau betul ke tak. kalut kan nak hantar.hee.. so, ubah apa2 yang perlu.. once dah confirm nanti, akan dicetak dan siap dalam masa 14 days!. n time tu hopefully warna semua macam saya nak!hehe....




kad saya biasa2 je, berharga 30 sen, warna putih gold, memg biasa.hee (~_^)




tiada teaser macam tu lah rupanya!hehe... cuma bukanlah kaler itu..sebab warna hitam mahal. so, guna yang putih aja... bukan hot stamping juga..



pendapat semua please..



perlu tarikh kat bawah nama ke? tak payah pun takpe kan.

14 comments:

cik anis said...

cantik! cantik!
da ok da tu..
anis book 1 ek.. ;)

miss puteri said...

hehe ok dear! thanks yg! insyaallah, pasti ada nty. tunggu ye.hee

~ NANA ~ said...

WOW! nampak very-the-exclusive~

suke :)

miss puteri said...

mungkin kerna hitam dan putih. putnye putih gold jehhh.hehe..

thanks nana syg!

xiraburkhan said...

perluuuuuuuuuuuu. perlu tarikh bawah nama! :) *saya wakil pakcik makcik yg senang lupa tarikh* haha X)
btw. font S & P and decoration dkat tgah2 kad tu.. cantik!! ♥‿♥
xsabar nak tunggu yg dah siap!
sekian.
xira.
:p

miss puteri said...

thanks my dear!! malu..ngee...hee (~_^)

e k i n ♥ y u s r i said...

cantik

yUmIe said...

yup.kekalkn tarikh di bwh nme lg baek:D
btw, it look nice!

cheQmOomOo said...

da smart da ni...hehehe suke!! 30sen??murahnyee best!!org 40 sen T_T

nida-razak said...

cantik..tarikh tu biarla bawah nama, senang nak tgk nnti..mmg da ok sangat.. =)

K.I.N.A said...

hehe..vendor yang sama, pameran yang sama..:P..

nice da tu..ok letak tarikh kat situ..baru orang save the date..cantik!

miss puteri said...

KINA~ yeah!! kina jugak yang bgtau put pasal vendor ini!tq dear!hehe.. thanks syg! simple aje..

nida~ thanks sygku nida!hee

cheqmoomoo~ 40sen pon murah tuh! lagi kualiti kad nye...hehe.. thanks syg!

yumie!thanks syg! akan dikekalkan. insyaallah!hee

ekin~ mekaseh dear!

zimie said...

ooo sani dulu.baru put eh?biasa letak nama perantin pompuan dulu.hihi kekalkan je tarikh bawah nama.itu penting!! ;P

miss puteri said...

belah pengantin lelaki, nama dia dulu. belah put nama put dulu..hehe.. ok dear! thankd syg! lovee!