Thursday, May 5, 2011

Contest : Apa yang saya mahu untuk Cenderahati Majlis Perkahwinan Saya.

Berita baik dengan hadiah menarik dari OLE-OLE MANIS


1. Pilih Satu Gambar Cenderahati dari oleolemanis.blogspot.com @ Facebook dan Pilih Tajuk Entri anda :

Apa yang saya mahu untuk Cenderahati Majlis Perkahwinan saya.

cenderahati OOM cantik sekali,
pastinya ini yang saya pilih,
BABY BEACH PAIL sungguh memikat hati
nak yang warna warni macam nie boleh??? (~_^)


2. Ceritakan Mengapa Anda Memilih Cenderahati Tersebut

COMEL .ELEGANT.EKSLUSIF

Cukup menggambarkan BABY BEACH PAIL yang menjadi pilihan hati sang puteri. Tengok-tengok alahai, comelnya, namanya pun baby comel macam baby, pasti semua berkenankan nanti. Bukan hanya si raja dan ratu sehari, yang penting tetamu yang suka hati dapat BABY BEACH PAIL, datang ke majlis kami nanti pulang dengan cenderahati yang sungguh menawan menarik hati macam nie. Cenderahati OOM yang ini boleh dipelbagaikan kegunaan, boleh juga letak telur, @ gula-gula @marshmallow, bukan hanya cenderahati tau,kalau dapat yang ini boleh juga buat hantaran untuk si Raja sehari bunga rampai di dalam pail, satu kelainan bukan?.

Baby Beach Pail jadi idaman,
biarpun majlis bukan tepi pantai pun,
hanya dekat dengan kolam dan taman,
sesuai juga kan di mana-mana pun.
hehe (~_^)

MARI BERANGAN-BERANGAN BERSAMA SANG PUTERI

hiasan ringkas sangat menarik,
bekas yang comel semua tertarik.

Ole-Ole Manis sungguhlah kreatif,
cenderahati OOM sangatlah ekslusif.

jatuh hati semua rekaan,
pasti puas hati lebar senyuman.



Baby beach Pail , comel kan?
pasti ada pun suka kan? (~_^)

Majlis nikah dipilih untuk cenderahati ini.


JOM MARI JOIN RAMAI-RAMAI HADIAH MENARIK INI!!
click SINI untuk maklumat lanjut.


Syarat-syarat Penyertaan :

1. Terbuka Kepada Semua Yang Akan Mengadakan Majlis Pertunangan Atau Perkahwinan Di Antara 1 Jun 2011 sehingga 1 Januari 2012. --majlis saya pada 16sept2011
2. Penyertaan bermula pada 20hb April 2011 sehingga 4hb Mei 2011
3. Keputusan Pengadil Akan Diumumkan Melalui Blog, Facebook & Email


5 comments:

zimie said...

put.comelnyeeeee baby pail ni.nape la kite tak terfikir nak yang ni?hihi goodluck dear!

miss puteri said...

hehe. comel sgt kan... thanks dear! goodluck to u 2 dear zimie!!

~ NANA ~ said...

gud luck sang puteri! if menang simpankn utk i satu k....hihihihi

miss puteri said...

hehe. doakan lah ye nana. tq dear!hee

anaztasias nora aira said...

put sayanggggggggggggggg kita pilih benda sama la hik2... comei kan..mak saya pun suka :) gud luck for both =)