Wednesday, May 18, 2011

cerita kad sahaja.

lama tak update kan. rindunya. sebab bercuti lama tak mengadap pc. terus bersambung dengan kursus di seremban....


masih membaca progress rakan2 b2b saya. tahniah dan teruskan membuat persiapan. saya? hanya settle pasal kad yang punya cerita di sebaliknya, dan juga baju,veil nikah yang juga punya cerita juga.

saya bermula dengan kad ...

kad saya bukan secantik dan sehebat mana. tapi cukup cantik di mata saya, ok dah kan.hee..
hanya berharga 30 sen.

ini kisahnya...

hari pertama di kedai kad.
designer A...
eksited

hari kedua di kedai kad
designer B
pulang dengan kecewa

hari ketiga di kedai kad
designer A, B .
kembali bertenaga juga tersenyum mesra.

eceh...

sampai 3 hari saya ke kedai kad.
alhamdulillah, berakhir dengan ceria hanya utk design sahaja.hee
tapi masih tunggu hasil pada awal jun nanti.

majlis september, bulan jun dah dapat kad, awalkan?hee..

kad saya biasa-biasa sahaja ye, hanya lipat dua...biasa2 aja.hee

11 comments:

K.I.N.A said...

kad kite harga sama! tempat sama kan? myone card? hehe..

~ NANA ~ said...

put! windunye lama x nmpk

i punye kad pon siap awl tau...bln 6 majlis tp bln 3 da siap..kekekekeke

nYomeL said...

biasa2 pun xpe..
yang penting ikhlas dari hati kan..??

hi put! dh lame i x blog-walking. rindu la! :)

choclairissa @ intan said...

siap kad awl xpe..boleh relax2..nanti boleh focus bende lain pulak :)

intan said...

ala murahnye put! nak jugak buat kad kat situ..2mgu lg br nk settlekan hal kad kawen, sila bagi address nanti i terjah!!!

miss puteri said...

kina~ yeah!!hehe...kina yg bgtau dulu. put buat kat situ dear!hee. sama! give me 5!

nana ~ owhh i miss u byk2 dear!hee.. siap awal takpe, jgn siap lmbat kn dear.hehe

nyomel~ikhlas kan hati mohon kemaafan..hee

hye dear! thanks! rindunyee..


choclairissa~ haah, betul2 boleh slow2 tulis alamat kan.hee

intankku syang~ hehe, tempatku mengadu si intan..hihi...ok! address myone card jalan brunei off jalan pudu k.l kat bangunan pater. nak direction nty i bg ye yg..

Hunny Kitty said...

bia awal asal tak kalut di hujung jalan..jgn lupa kirimkan kat ai yeeeee

LisaLisut said...

putttt kita kan sama date.hahaha.i tak buat lagi.dup dap dup dap.heeeeeeeeee takuuuutttt nya nk g buat kad.haha

zimie said...

lama x jengah ni put.dah seminggu baru nak tengok wed prep org lain.*cepat betul masa berlalu kan*haha majlis wat katne put?kalu kl boley zimie dtg.hehe

ctmz said...

salam..kat mne u buat kad eyk..? sbb ct pn tgh cr kad mrh2 jerk.. simple but nice kateorg kan.. jj ht ikhlas.. in the end, org akan buang jgak kad kite kn.. so, ktne korg buat kad yg mrh tu eyk.. ssh la nk crk hrge murah cmtu..thanxx..

http://the-red-heart.blogspot.com

miss puteri said...

hunnykitty~ ok dear! pasti kat lupa.hehe

lisa~haah sama.. neves tak neves takk hehe... jgn takut!hehe

zimie~ hehe. put pun lama tak update dear. kat pahang dear! mailah..hehe

ctmz~ hye dear, kat myonecard jalan pudu sana.. hari tu put tempah masa pameran pengantin (PPM). nie dah nak ada PPM Julai nie, boleh lah pi kan.. (^_^). try carik my one card