Thursday, April 21, 2011

sekadar luahan hati

meh baca entry PERIHAL BROGA dan GABAI di sini!! (~_^)

*ce tengok handbouquet lalang saya*hehe
ok, tak cerita perihal lain-lain disini.hehe.


................................................................................................

sekarang xpdc kahwin saya berada dalam tahap 0.haha.
bunga tisu tak sentuh,
design kad tak sentuh,
tudung nikah sanding belum cari,
doorgift masih belum finalize nak bagi apa,macammana
hantaran belum sentuh,
bilik pengantin tak pk lagi,
hiasan dewan apatah lagi,
inikan pula jemputan segala bagai,

ok, saya masih ada 148 hari lagi.

tapi alhamdulillah,
pelamin dah settle,
baju nikah sanding dah,
OP,OV, MUA semua dah ada,
vendor catering kad kahwin pun dah book,
dewan, chalet juga settle,
ok...
sedapkan hati.
alhamdulillah (~_^).


nah gambar kami penyeri hari!hiks..


esok Jumaat, malam ni malam Jumaat. Selamat Hari Khamis!!




11 comments:

♥ Kasut Pink ♥ said...

Mlm jumaat utk yg dah berkawen lebih bermakna (kakak opis yg ckp).. huhuhu.

miss puteri said...

hehe. utk kita???hihi.baca yassin pastu tido.hehe (~_^)

~ NANA ~ said...

it's ok put...u still have time :)

jgn pening2 okey, juz enjoy ur preparation :)

miss puteri said...

heee. thanks dear! yup. enjoy yours too!!! heee. love u !.eh...ngeee...

anaztasias nora aira said...

hi dear...biasala mula2 kita cool okeh hehehe

miss puteri said...

tengah cool nie.hihi. malas jugak kdg2 kan..hehe. ke put jeh..hehe

nida-razak said...

huhu..ble baca checklist puteri ni, nida pon riso gak..huhu..xpe2..sempat lg..hehe..
neway...cantik la gambar prewed puteri... =)

miss puteri said...

hehe. nida lambat lagi, takpe..hehe. saje je tuh, put risau2 pun macam tu jgk. agaknye dah kurang 100 hari baru nk gelabah betul2.hehe

miss puteri said...

eh, btw thanks dear puji i!hehe

zimie said...

banyak ye put dah setel.yeay ade lagi half la tu.cayok2 ;) kemain bunga tangan lalang dier.hihi

miss puteri said...

hehe, bunga lalang comelkan.hiks