Monday, April 11, 2011

kisah hari keputerianku.

meh update secara ringkas. 11/04/11.

my 23rd birthday.

majlis secara ringkas di rumah dengan ofismate juga tunang dan BFF tersayang,salwa. Gambar je la ye hehe. tq to all the wishes di hp, fb dan sebagainya. last bithday as a Cik Puteri. First as his tunangan. Moga kebahagiaan ini sentiasa menjadi milik kami dan kita bersama.amin..... thanks to all my bff ofismate Felda Agricultural Services yang datang celeb dan memeriahkan suasana! you all memg best! thanks utk hadiah. dah 23 tahun pun ada sambut birthday n hadiah bagai2 kan. btw, i love it! enjoy the moments! mereka menceriakan hidup saya (~_^). Terima kasih buat ayahanda dan bonda atas segala. i love u! (^_^)


selamat malam (~_^)

18 comments:

anis said...

HAPPY 23rd BIRTHDAY PUT!!!

skrg kita da sebaya..hehe

miss puteri said...

hehe. tq dear anis. sebaya dah kita.heh yey! belated birthday anis lah nie..hehe

iPai said...

kenapa salwa nampak baik dan behave ??

iPai said...

lupa plak, hepi bday put !!! heheh .. wish lagi ek ..

pelik, nape salwa nampak cam behave .. ke dalam gambar je ? hmm

miss puteri said...

hehe. mekaseh cik. memg dia behave lah!hehe. malu. kwn2 baru kenal.asyik kena kacau je..hehe

lovelyadibah said...

23 k??kita xsebaya rupanya!ingt sebaya:)HAHA..:)selamat hari keputerian put..ekekeke~

miss puteri said...

hehe. tak! adik sikit kununnye..hehe (~_^)... tq sis. tetibe sis. mengada..haha.... tq dear dba!!

intan said...

hai put! happy birthday ya!
i nak 'that' candelier.. lawa aihhhh! i punye tak pasang lagi, hehehe

miss puteri said...

thanks dear! u nampak dah!! hehe (^_^) yup! yang beli hari tu yang sama dgn u! (~_^). nk psng susah!haha

~ NANA ~ said...

selamat hari tua :P

u muda setahun dari i....kekekeke

K.I.N.A said...

selamat hari kejadian tuan puteri..!

♥ Kasut Pink ♥ said...

selamat hari lahir put3.. muda lg ni br 23.. terasa mcm kite dah tua..hukhuk... =P

tqahmisdar said...

hepi besday! =)

cheQmOomOo said...

epi bday!!!

nida-razak said...

besnye... =) hepy bufday!! =)

fati said...

happy belated bday, put!!!!

miss puteri said...

nana~ tq dear! (~_^).

KINA~ Mekaseh syg! hadiah mana mana mana??

miss puteri said...

KP~ tua bukan pada usia.eceh..hehe.. tq dear!

tqahmisdar~ tq syg! (~_^)

CheqmOOmoo~ tq dear (~_^)..

Nida~ best sgt!hehe. tq dear!

Fati~ mekaseh sygku fati!