Monday, April 4, 2011

ini kisah disebalik photoshoot pre-wed (1)


Salam
selamat pagi Isnin.

bermulanya hari ini di panas terik demi mencari sesuap nasi. *over*haha

kisah photoshoot di taman tasik Shah Alam pada 3 April 2o11. Awal ambil gambarkan, ini yang promo Rm 45 dulu. dari DFphotographer (DFP). Grab the promo utk outdoor. utk gambar buat bunting n mana-mana yang nak buat gambar.hehe... i love this photoshoot, tq photographer encik Fitri, love my makeup much! tq MUA, Sis Vee yang sangat-sangat comel ok, geram tengok,tq Cik Nasrah (si kecil) dan Cik Yana yang memperkenalkan!!sis bunga Lyana Mk.tq for hand bouq yang sgt merah, suke suke.....redeem yang menang contest hari tu. (~_^).

*Bersama MUA, Vee dan Lyana MK*

yana kenapa pandang lain.hehe.. nk gmbar kamera canggih plese...hehe

*bunga merah mak ngah*
bunga dah tinggal sikit ni sebab dah ambil kelopak2 buat hujan bunga.hehe

*partner dah penat bergambar*



*I LOVE U*




OK, gambar sendiri letak last-last.hehe



tadaaaa...................




update pic dari MUA!!! dengan camera canggih.hehe


*Sis vee sgt cantik tau! kena tanya tips nie*


*penyumbang bunga, Lyana Mk yang very the vogue gorgeousm in purple*

sis Vee sangat comel, sweet manis orang nya, makeup pun lembut dan steady je. highly recommended!!! siapa yang nak makeup yang stunning,, silalah contact2, harganya berbaloi2 juga(~_^).


*kisah BBF dan kisah PPM belum dicerita*


~tahniah buat kezen put yang menang penyanyi wanita paling popular ABPBH 2010 semalam.~








15 comments:

♥ QaseH ♥ said...

cantik gak dyer make up yer put

miss puteri said...

haah.. cantik2. pemakeup nye pun cantik sgt!hehe. try lah..ngeee

intan said...

put, bulatnye mataaaaa! jeles.. stunning dear..

"cikkin" said...

cantik!! hihi..=)
jap2..yuna tu cousin put??

lovelyadibah said...

hoho!!dh tau dah!!:)pewiiitttt!!g photoshoot 2:)

El Faiizien's Touch said...

Picas putri dah update -> http://www.elfaiiziens.com/ :))

♥ Kasut Pink ♥ said...

kite punye turn nextweek kat tasik shah alam jugak sbb putrajaya dah penuh.. tp xde idea nk guna prop ape..

miss puteri said...

Intan~ makeup punya penangan tu dear.hehe..

cikkin~ tq dear. tq sis Vee.hehe..ye, kezen Pit.hee

dba~ hehe. 2 yang jumpa kat pwtc muka makep2 sikit 2 dah cuci2.hehe

sis vee~ yey!! tq dear!!

KP~ put guna belon, ada buat prop save the date sikit, payung, bunga. sebab tak pndai posing sgt, jdik kne guna prop sikit.hehe.

iPai said...

wah2 ... photoshoot !!

miss puteri said...

ye. inche . utk kenangan dan kegunaan seterusnye..hehe

masmOna said...

mmg cantek lah dia makeup put..suka!=)

xiraburkhan said...

sicantikgojesbakputeriraifana!!
put memang cantiksss^^ but after make-up.. voila! stunning!
*ni x sabar nak tunggu 17sept ni!*
❤,
xira

miss puteri said...

mas~ kan, put pun suke jugak!!hehe

xirasyg~ tq dear!!! ❤, tunggu tau 17 sept! hehe..

LisaLisut said...

mcm adik beradik diana rafar la muke u.hehe

miss puteri said...

wah artis~~ ada peluang nk jadi artis lah nie. ade2 je lisa ni tau.hehe