Tuesday, April 19, 2011

ini kisah dapat hadiah kahwin

Selamat hari Selasa semua!

KISAH HADIAH PERTAMA


masih ingat entry yanie yang INI? ye.. give away corsage n handbouq (~_^). yang mana put nak sgt dapat corsage sebab belum ada plus jatuh hati sgt dengan ribbon boutonniere hasil tangan yanie.cantik! heart sgt. tertunggu2 entry yanie dan siap sedia nak email sebab mula-mula yanie bgtau siapa yang email first yang dapat. bila kuar entry, semua pun boleh masuk!! yey! best.hee.. dan yanie cari 3 pemenang,yang masuk 30 lebih bykkkknyee ..bila keluar result , yanie up kan hadiah utk 9 pemenang, yang mana saya salah seorang yang bertuah! Alhamdulillah, baik hati sungguh yanie.. ini rupa corsage idaman hati yang akan menjadi kenangan sampai bila-bila.

ribuan jutaan terima kasih buat Yanie, semoga dimurahkan rezeki, kebahagiaan yang berkekalan..amin..

so, buat kalian2 yang mencari-cari sinilah tempatnya!! THE CRAFT POTION
yang menawarkan semua ini!!
1) Wedding Items Rental
2) Hantaran Decoration
3) Handbouquet
4) Corsages & Boutonnieres
5) Centrepieces/Guestbook/Main table deco
6) Candy Buffet - Coming Soon!
7) TQ Tag, Invitation Cards
8) Wedding favors
9) Affordable Photography Services
10) Affordable Wedding Emcee


KISAH HADIAH KEDUA

kisah bermula pada suatu malam,heee


DARI


cik nur fariza bermurah hati nak bagi voucher TANAMERA wellness spa,


kepada Put n Puan Fariha, pengantin baru kita yang cantik!!

THANKS DEAR CIK NUR FARIZA, moga dimurahkan rezeki n enjoy ur wed prep dear!


ok, berakhir sudah kisah hadiah2, org nak kahwin murah rezekikan,alhamdulillah.
tangan yang memberi lebih mulia dari tangan yang menerima(~_^). mari kita sama-sama memberi dan menerima.hee

14 comments:

~ NANA ~ said...

wahhh bestnyee...rezeki :)

u, camne kalo i nk join fb BBF tu ek? ada kna register pape ke dlu??? ngeeee

miss puteri said...

Hehe, alhamdulillah. u add dulu fb i ye dear, puteri raifana (~_^). nty pm u k.hehe

xiraburkhan said...

cantik!!
ps: dah follow "thecraftpotion" sebab hand bouquet dia ..... who0oooaaa (*0*)
haha

elle's laaa~ said...

wahhh ,.. bst la putt ... :)

miss puteri said...

xira~ kan cantik sgt sgt!hehe...suke!!hehe

ella~ hehe, alhamdulillah, rezeki kahwin. baju nikah u meleps! cantik!hehe

♥ Kasut Pink ♥ said...

Alhamdulillah murah rezeki puteri..

zimie said...

waaaa tahniah put.sblm kawen, da dpt banyak hadiah kawen.bestnyeeeee!

put, nak add fb put jugak.menyibuk sekali nak join fb BBF ;)

miss puteri said...

thanks dear (^_^)alhamdulillah, ta sbr nk tgok pic u!!hehehehe

ziie~ alhamdulillah, zimie nk bg adia?hehe.. dah add! pi kenalkan diri ye!hehe

zimie said...

boley gak kasi tapi pas put kawen la.hihi.ok thanks put ;)

miss puteri said...

hehe. most welcome dear zimie. welcome to bbf world..hiks

iPai said...

nak juga !! hehe

miss puteri said...

naufal nak ape?? spa?? corsage? hehe

hana yoriee said...

seronok put dimurahkan rezeki ngan hadiah2!! =)

miss puteri said...

hehe. thanks hana! amin.. moga sama2 kita sentiasa dimurahkan rezeki.. (~_^)..