Thursday, April 7, 2011

Ini kisah cop saya

teka apa? hehe.


sah2 dah tahukan. hasil seni my BFF Anis Liana.suke! insyaallah, bakal digunakan nanti (~_^)

tak sempat nak update macam-macam cerita, panjang2, cuma tak cukup masa.
jumpa di kenduri CIK ELYA kita pada 10.04.11 ye....
11/04/11 birthday saya..hiks....

selamat malam Jumaat.*ehem* nak tido awal.

17 comments:

hazlynda kushairi said...

syok kan ade personal cop nih? Lynda pon suke bile dapat satu macam gian, semua mende nak cop.

eh, anniversary same dgn nadia ek ;)

miss puteri said...

hehe. syiok! adore lynda punya tau! suke sgt byk!hehe........

haah, nadia kawen tahun lepas, put tahun nie!!

hazlynda kushairi said...

BAHAHAHAHA lynda punye biase je, cop murahan je loh, asal boleh cop sudeh!

e k i n ♥ y u s r i said...

sy nak wat jugak

♥ Kasut Pink ♥ said...

Alahai, cutenye..

miss puteri said...

ekin! buatlah, sebab mcm best walaupun bukan keperluan..hehe

kp~ hehe.. kan kan.. sweettt gambar tu. terima kasih utk bff put!hehe..tq dear!

LisaLisut said...

cntik la cop u put.creative nye.mcm stamp pye cop.nice!

nida-razak said...

waa...cutenye...suke3..hehe.. =)
neway, im b2b from perak...i follow u ye..=)

miss puteri said...

Lisa~ haah, memg utk stamp cop nie! hehe.. nak tempah setem gmbar sendiri mahal tiga kali ganda dari harga setem . jimat dan mudah sikit mcm nie.hehe

nida~ tq dear!! i bakal org perak!hehe. b2b pahang..

nida-razak said...

putri, stamp cop cam ni around brapa cost dia? mcm best plak..hehe.. =)
bakal org perak ye..nnti ley la dtg wed nida...hehe..putri, nida nk link ur blog ye...=)

miss puteri said...

meh2 kita exchange link dear. cost bawah 10 hengget je dear. cari tempat biasa2 je yang company selalu tempat rubberstamp 2...haah, parit buntar!hee

nida-razak said...

ooh..kat company biasa wat rubberstamp tu pon bole ye..tp camna puteri bagi templat or gambr kat kedai tu ye?
parit buntar ye..welcome to perak..hehe =)

miss puteri said...

bagi cd atau bawak pendrive je pi sana. bwk design kita, nanty dia ubah2 ikut kesesuaian nk buat rubber stamp.

miss puteri said...

tq dear nida! yey!

nida-razak said...

ooh..occay2..hehe..tenkiu ye cikputri... =)

nida-razak said...

puteri..nak tanya...puteri wat stamp ni, guna template ap ye?

n0rraslida alias said...

wah...puteri....kite pn nk exchange link yew....wah...murah.....lida pnyer...huhu lgk 7x ganda....mahai..tue pn cik nida razak yg gtau...puteri nyer murah jer...huhu...tenkiu kpd cik nida yew.....;)) sbb share ngn lida....puteri...chop awk tue MMG cnTEKKKK!!! sy LIKE 100X ....