Monday, April 18, 2011

ini bukan kisah pre-wed

Salam Hari Isnin sayangs2 !



Hari ni flat habis, penat sangat2. semalam di Broga Hill dan Air Terjun Gabai, gambar pada enche tunang juga kawan-kawan yang ada kamera canggih.heee. maka tiada update sehingga ada gambar. cuma ada gambar pre-wed hari tu je. baru sampai.hehe. memang taklah nak tunjuk semua.simpan utk perkara-perkara xpdc kahwin tersebut. second pre-wed bakal berlangsung di studio yang mana semua saya grab yang promo.hehe. serinditstudio yang milkadeal baru-baru nie. sekrg malas lagi nak bergambar, so hold dululah. sehingga datang mood saya hanya berfikir yang pre-wed di studio nak yang ringkas simple mudah!hehe. (~_^).

Enche tunang dah ajak pi tempah kad weekend nie, sebab gambar dah ada nak buat bunting, tapi design kad nan ado! belum pernah buat, mana cik Shakina nie!! Puan Lynda!!hehe

nah, ada gambar sikit je.hehe.




*saya perlu rehat skrg*
thanks love!

17 comments:

~ NANA ~ said...

bestnye kalo i ade body macam u

okey lari topik...hahaha

*tak pasal2 jer i ni*

miss puteri said...

haha.. i pon takde topik pon tu, update tanpa matlamat yang jelas..u lagi cantik mnarik tertarik owh!!hehe

♥ Kasut Pink ♥ said...

put3, seminggu lps put3 amik pre wed kat tasik shah alam, kitaorg plk amik dekat tmpt yg same dgn org yg same...hehe

lovelyadibah said...

Wah!dh wt pre wed kt tasik pas2 grab photoshoot kt studio plaks!bestnyer!!:)

miss puteri said...

hehe.yey! same! nak tengok gambar u pulak!yey!!

miss puteri said...

dba~ nie namenya tatau nk pilih mana, dua2 pon nak,haha..

K.I.N.A said...

pic no2!hehe..patut la terbatuk2..namaku dipanggil rupenye..cepat2 design..hehe..

miss puteri said...

hehe. tgh byk keje, design tah ke mane2.hehe...nape pic num 2??hehe

zimie said...

suka payung put tu.putih jernih.hihi i loike.

miss puteri said...

nak pinjam boleh!hehe.thanks dear!

K.I.N.A said...

sebab payung tu unik..korang pun posing best..hehe..

zimie said...

waa baiknye cik put.ok nnt nak pinjam kite roger2 put ye ;)

miss puteri said...

kina~hehe, malulah! tak pandai posing sebenarnya..hehe,,

zimie~ok! boleh2. email aje k(~_^)

Rilla said...

suka outfit korang, nampak ringkas dan rileks je

miss puteri said...

thanks dear rilla..haah, memg tak pndai nk stylo2 sgt..ngee... simple jeh..hehe

nizabeba said...

cuteness!! korang mmg cool! hehe

miss puteri said...

pengantin baru!hhe. thanks dear syg!