Thursday, April 14, 2011

CAPTURASTUDIO CONTEST! sweetest moment





first time join contest yang nak kena 'like'.hehe. best juga kan.biar pun tak femes mana.hehe.. Tengok ramai kwn blogger pun join, marilah sama-sama kita memeriahkan suasana dengan join contest yang dianjurkan oleh CAPTURA STUDIO yang sgt baik hati nak bagi hadiah PRE AND POST WEDDING!!


so, ini gambar saya dan dia! kalau suka like lah!hehe...




CLICK JUGA UTK LYANA MK, RENEE, ELLA AND RINIE!! SUMER BLOGGER TUH!!HEHE

SINI SYARAT2 CONTEST! (^_^)

FREE PHOTOSHOOT FOR PRE & POST WEDDING. TERMS AND CONDITIONS APPLY!!

1 Post Wedding & 1 Pre Wedding Giving Away


Terbuka kepada semua pasangan termasuk 'previous customer & future customer'untuk mendapat peluang sesi Pre Wedding dan Post Wedding secara PERCUMA
bergantung kepada syarat-syarat yang telah ditentukan oleh pihak Captura Studio.

syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut.

- penyertaan terbahagi kepada 2 iaitu pre wedding(belum berkahwin) dan post wedding(sudah berkahwin)
- kedua-dua pasangan berperwatakkan menarik dan ceria.
- telah 'likes' page CAPTURA STUDIO di facebook.
- sedia bekerjasama dgn pihak kami sebelum/semasa/selepas sesi photoshoot dijalankan.


cara-cara penyertaan.

- meng'upload' gambar bersama dengan tajuk 'the sweetest moment together' di page facebook CAPTURA STUDIO.
- gambar akan dinilai berdasarkan 'moment' sahaja, gambar yang kabur dan gelap BOLEH DITERIMA.
- peserta di benarkan untuk menghantar 1 atau 2 gambar SAHAJA.


PENENTUAN PEMENANG : 20% DARIPADA PIHAK CAPTURA STUDIO DAN 80% BERGANTUNG KEPADA 'LIKES' TERBANYAK.

* tarikh utk sesi photoshoot adalah bergantung kepada pihak kami dan tempat adalah di kawasan pilihan pemenang.

TARIKH TUTUP ADALAH PADA 30APRIL2011.

UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA BERTANYA DI RUANGAN COMMENT.TERIMA KASIH.

14 comments:

~ NANA ~ said...

ramainya b2b yg join...gud luck okey :)

*i xde mood nk join kekekeke*

miss puteri said...

hehe (~_^) thanks dear! i saje. padahal pre-wed dah buat!hehe

didieadila said...

dah like tadi..gud luck put!

miss puteri said...

hehe. thanks syg didieadila!

lovelyadibah said...

HAHA..mmg ngada!!dba pun dh vote!sweeeeeetttt sgt!:P

miss puteri said...

tq dbaku sygku..hihi...mekaseh!!!

farahfatihah said...

good luck dear

miss puteri said...

terima kasih tuan pengetua..terimakasih tuan pengetuaaa.hehe

xiraburkhan said...

put2. dahlikedaaaahhhhh ♥‿♥ hehe

zimie said...

dear b2b puteri,
goodluck!!! kejap lagi i like hokeh.jom share link. ;)

http://kahwinbetulbetul.blogspot.com/

miss puteri said...

tq dear xira syg!hehe

zimie~ thanks syg! jum share link!

zimie said...

yeah dah share! gudluck dear 4 your wedding prep ;)

iPai said...

wah2 ...

miss puteri said...

zimie~ thanks dear! u too

naufal~ wah2 wah!hehe