Wednesday, March 9, 2011

x-kahwin -- venue settled

salam

ALHAMDULILLAH...akhirnya berjaya membuat keputusan..



harap semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan..
TERIMA KASIH BUAT AYAH DAN BONDA.

Ok mari berfikir utk idea2 deco disini..

11 comments:

Rilla said...

Potong polisterin hruruf-huruf nama korang pastu apungkan kat pool tu plus linlin-lin terapung..perghh..mabeles

miss puteri said...

weeewuuu... best jugak 2 rilla. kena ikat lah ye huruf2 tu.. buat siang2 boleh letak lilin2.hehe.. tq dear!

K.I.N.A said...

dekat mane tu put? bestnye ada kolam..
idea rilla menarik! buat jgn xbuat..

miss puteri said...

dekat felda residence tekam. put memg duduk area situ dear..

2lah, idea menark rilla, put pun tgah carik2 idea deco lagi. kalau mlm lagi cantik main dengan lampu je.. tapi sanding siangkan..

miss puteri said...
This comment has been removed by the author.
♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

bestnye puteri buat majlis tepi pool... kena mula google ni utk buat decoration.

miss puteri said...

kena hati2 jugak takut budak2 terjun terus tepi kolam.hehe.. 2lah, kena carik idea nie, memaksimumkan penggunaan kwsnkan.heee

hazlynda kushairi said...

cantek venue tu put, kat mane? bestnye!

put, check deco chenta weddings ni pon cantek ;)

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=154409937947162&set=a.154409221280567.45581.125761830811973

miss puteri said...

felda residence tekam resort!! haah, cantiklah bunga2 dalam kolam!!

tq lynda!!!syg u byk!hehe

hazlynda kushairi said...

HAHAHA sharing is loving ;) buat malam ke siang? kalau siang, banyakkan riben, mesti beralun. kalau malam, banyakkan candles, mesti ambience cantek ;)

miss puteri said...

siang! alun mcm mane 2 lynda??hee. i tak reti. kena ajar.huu..

haah, mlm boleh main2 dgn lmpu, lilin, senang!hee