Friday, March 25, 2011

Ini kisah MUA saya.

selamat hari Jumaat!

yey!.alhamdulillah.. gaji dah masuk ye.... ada siapa2 nak belanja makan? burger pun takpe je...

hal make-up memakeup sudah selesai utk pre-wed, nikah, sanding dan tandang. Moga dipermudahkan segala urusan . mehlah kita share bersama2 siapa yang pernah dan bakal menjadi MUA saya kan....

1. Engagement

hasil?
tiada edit.*abaikan baju besar, bukan saya besar*haha


2. Bertandang
*terima kasih contest PPM urban vibe event edisi ke-3*

3. Nikah dan sanding
*tq kepada SK yang memperkenalkan*

make up pre-wed? pi tanya Si kecil lagi.ehee

*nampak sgt jrg survey*hehe

belum dapat review apa-apa sebab belum lagi tiba masanya.hehe
buat sesiapa yang nak tanya apa-apa , boleh saja, sila2 percuma aja.

6 comments:

K.I.N.A said...

phewiiiittt...cunnye die..hehe..

miss puteri said...

weeewwwittttt cik kina manis lagi cun meleecunnnn wehhhhhhh

intan said...

cun la bab mata masa bertunang tu, stunning habissss~

miss puteri said...

mekaseh aok!hehe...kita byase2 aje..hehe

anaztasias nora aira said...

MUA kita sama dear hehehe :)

miss puteri said...

yang mane? ada 3 tu! hehe. harus lah FJ kan..hehe