Tuesday, March 29, 2011

Ini kisah Blogger Bride Forever


kisah tentang put dan blogger bride forever.

cik nora kenalkan saya dengam BBF. teringat lagi masa tu tengah cari bridal kat pahang, saya post kat page kahwin apa tah. Tiba-tiba terus dapat mesej dari Cik Nora. cepat sekali. dan terus di add masukke BBF. Mula-mula segan dan tak tau nak mula mcm mana. Terus kenal ramai b2b, ex b2b..Baca blog semua.. berkesempatan join contest dan jumpe bbf, pi kenduri Fati dan Lala BBF, jumpa lagi BBF.. dan bakal berjumpa lagi di BBF Gathering 2011 !! Excited nak jumpa mereka-mereka semua! segan sikit pun ada!

official logo BBF gathering 2011 excusively by cik puan lynda kita CBL


*sayang semua bbf yang ada*

EXCITED TENGOK LOGO!

Korang2 pakai baju apa ye??hee

7 comments:

anaztasias nora aira said...

eh saya ek? saya pun hahahha sila ketuk kepala saya hehehe

miss puteri said...

haha ye lah senior! hehe. tq senior!

lovelyadibah said...

suka!!:)xsabar nk jumpa put t :)

~ NANA ~ said...

siyes jeles!

x pernah berpeluang nak join...huhu

miss puteri said...

dba~ yey!! dapat jumpa. tak sabarnyee

hana yoriee said...

put, jmp lagi sabtu ni!

ingat tau..tak yah pakai baju tetebal..very the hot!! even..hahahaha

miss puteri said...

nana~ alaaa...awat tak pi....

okey hana!tak sabar nk jumpe hana lagi!! ok baju jarang r camnie!!haha.. panas..