Wednesday, March 23, 2011

Fuji instax mini 7s


salam

excited lebih sebab barang yang diorder dah sampai!!!
pantas, cepat dan betul.
terima kasih buat akakku.eceh.. tibe2 jadi akak..
cik intanku sayang kerana memperkenalkannya..

im searching for this! polaroid camera.

tadaaaa...

link-SINI


berada di genggamanku!! pink...hehe..


ada dapat bateri, talinya dan film (10 pcs)!!


harga? seperti yang tertera di fb nye..hehe 250 aje..terima kasih.
jumpa lagi murah jgn bgtau saya.haha

nak bergambar? meh datang kenduri saya...heee..

11 comments:

farahfatihah said...

ehh bestnya..rm250 je? best2

♥ Kasut Pink ♥ said...

not bad reghanye kan..

miss puteri said...

FF~ haah dear! ok lah kan. filmnye yang mahal sikit la..hee

KP~ kan... tataulah kalau ada lagi murah.hee

intan said...

hihihik, suke la nama i kena tag. takmo kakak ye, cik intan sudahhh..hehe

miss puteri said...

baik cik! tq dear!

K.I.N.A said...

haha..intan, usia bukan pada angka..haha..

bawak gi gathering bleh..haha..

miss puteri said...

bukan juga pada rupa kan kina...hehe..

haha.. boleh, film bwk sendiri!

Ainee Cumi said...

Mahal tak dia punya filem tu?

miss puteri said...

mahal jugak dear. ade 10=RM25. ada lagi murah kena rajin survey lah dear

lind said...

eh biar betul 250 je? murah la tu kan. comel lak tu. beli kat mana ye

miss puteri said...

dear kat link di atas 2 dear kedai miniku kalau tak silap.