Tuesday, March 1, 2011

DIY: kurang berjaya


percubaan yang kurang berjaya. boleh cuba lagi.. try buat bunga bungaan dengan crepe paper 60 sen. beli byk2 mesti murah kan crepe paper nie.. (~_^).. belum pk nak buat apa pun lagi. ini hanya DIY tanpa matlamat yang jelas. yang penting KITA ENJOY!!

cubaan yang pertama!

Cubaan kedua kaedah lain.

ok! nak pi jenguk2 org buat DIY guna crepe paper nie!!

6 comments:

anaztasias nora aira said...

wah makin ramai DIY crepe paper ni hehe :) go go put !

cik syahira (a soldier's gf) said...

assalamualaikum put.

why not try pakai paper origami. ada b2b ella dah try. dia recommended guna paper origami compare to this crepe paper.

http://ellanordin.blogspot.com/2011/03/diy-bunge-telur-tissue-versi-origami.html

miss puteri said...

nora~ saje takde keje, gatal2 buat jeh tadi yg,hehe (~_^).. doakan berjaya ye. boleh buat bunga pahar mcm ella..
hehe

miss puteri said...

wasalam ira~

haah, baca tadik blog ella. tak try lagi origami papaer. tunggu ella ajar dulu buat tuto kat blog~

tq dear!!

K.I.N.A said...

yang no 2 tu macam jadi dah kan..hehe..

miss puteri said...

sedikit menjadi kot kina..hehe. boleh usaha lebih lagi...hee